Hemma.

Tröttnar lika snabbt som jag kom hit.
Känslan av att veta vad jag vill blir bara större och större.
Längtar, längtar.

Helgen ägnades åt 20 pojkar i en trång scoutstuga vilket betyder LAN. Av 20 personer kände jag två. Johan anser att det inte kan finnas något bättre än att få sitta med 20 svettiga pojkar i en trång scoutstuga ett helt dygn. Men det finns det att spendera dygnet med en enda. Men vad gör man inte för sin pojkvän. Vet inte om han uppfattade min existens ens men ändå. Jag är i alla fall otroligt bra på CS nu om ni frågar mig! Och jag ska inte klaga för tillslut fick jag honom för mig själv vilket betydde julklappsbyte klockan 04.00. Mysigt! Han är bara bäst!

Dagen, idag har varit flängig. På ett bra sätt. Jag och P har farit ända från Tidan till Skövde från Skövde till Skara från Skara till Lidköping från Lidköping till Skara och sedan tog han resten av vägen själv. I Lidköping blev det lite shopping. Dock inte på rean men ett par tights inhandlades, ett par skinnhandskar och en Body Butter Hallon! Me like. Och så Pekkas halva dator och tre sockar då... Suck..

Nyår är ett frågetecken, men det löser sig det gör det alltid. Och jag är inget stort fan av nyår ändå. Det betyder bara att allting blir ett år äldre och man har mindre tid kvar att leva. Sorgligt men sant. Mindre tid att få någonting gjort på. Och allting börjar om igen. Det blir ju förmodligen nyår 2009 om ett år också.

Nu ska jag istället leta au-pair familjer!

5 dagar kvar!                                               // Elvira

Happ.

Julen är över och nu väntar det nya året. Hoppas ni alla hade en underbar jul. Min var väl, hm, obeskrivlig på alla dess sätt. Jag kommer nog aldrig att fatta att det aldrig mer blir som det var. Men att få tillbaka jultomten och sjunga Singstar, det är inte att klaga på.

Jag drar mig bort från staden ett par dagar innan jag spyr på staden.
Den är lika lila som vanligt.

Take care!                                                                       // Elvira

Julstress!

Mycket, ja faktiskt enormt mycket julstress. Idag är det den 15:e december. Jag har haft en lugn helg och inte jobbat sedan i torsdags (förutom på lucia) och ändå inte lyckats åstakomma särskilt mycket. Jag som trodde att jag skulle vara så bra i tid iår. Men nu har jag somsagt sakta men säkert börja känna en sorts inre kris. Jag har inte lyckats med ett enda julklappsinköp. Eller där ljög jag lite men jag har inte köpt klart till en enda människa. Julkorten är inte utskickade. Rummet är inte städat. Huset är inte julpyntat. Jag har planerat in tusen saker innan julafton som jag har glömt bort. (Men som tur var påminner alla människor mig). 

Så för inte så länge sedan blev jag påmind av en kommentar från Emma. Att på lördag är det den 20:e och då är det P-fest i Töreboda. Till den ska jag ha köpt en present, hittat på en utklänad och hitta ett sätt att ta mig dit. Det kanske allra viktigaste är att jag ska anmäla en hel drös med folk dit. Vilket jag självklart har glömt. Första prioritet för mig imorgon.

Det är nog tur för mig att jag får ledigt i jul ändå.
Dessutom kommer Bijit och Axel hem från England :)
Det är något att se fram emot det.

v2 åker jag och Pekka till Sälen!

Hej Julstress, här kommer jag!                                        // Elvira

Komik.

Dagen har varit komisk speciellt de saker som hände i kyrkan idag. En märklig unge och en kolsvart kyrka. Jobba alltså. Det är grejer det!

Efter att mina arbetskollegor förklarat  Ansgar för mig imorses under fikat så har jag fått Ansgar och Evelyn som dagens favorit låt. Den är bra den. Ja Ansgar är en föregångare till SKU och det gick liksom inte ihop med tanke på att Ansgar var ett namn för mig och tillhörde en Kent låt.

Ikväll tänkte jag faktiskt ta tag i ett par saker även om jag helst vill sova. Har glömt att lägga mig tre dagar i rad nu. Det tar på krafterna. Jag tog iaf och övningskörde ett tag förut. Gick bra men det gick nog ännu bättre när jag inte ens kunde starta bilen. Kvällen kommer alltså gå åt till Tv tittande, städning, träning och klarinett. Lycka till önskar jag mig själv.

Vi är elefantfamiljen...                                                             // Elvira



Ur en klar himmel faller bomben ner
Vi ligger tysta i en krater, ler
När vi ser vår samtid brinna ner

Och jag ska skydda dig med kroppen min
Luften svider när vi andas in
Har alltid sett oss som Ansgar och Evelyne

Vi ska fylla vår stulna bil
med dyra klockor och Dexedrine
Souvernirer från den tid då vi var svin

Och du har tagit mig från kylan in
Från tysk hårdrock till Charles Valentin
I min bok är du för evigt Evelyne

Och som jag önskar att du var här nu
Jag vill bara höra dina hjärtslag
Och som jag önskar att vårt krig tog slut
Jag har lärt av mina misstag
Och du är lika ensam som jag

3 saker.

Idag kan jag meddela 3 saker jag har lärt mig på jobbet.
Fast jag lär mig många nyttiga saker varje dag :)

1. Hur man effektivast stryker 50 luciaband.
2. Hur man aggerar stand in i ett lucia tåg.
(Någon nytta skulle jag väl ha av estet)
3. Hur det känns att vara packåsna.
(Har övat ett par dagar nu)


Fanfanfan. Jag vill inte att det ska vara såhär.
Men hur kan du med?
Samvetet är svart.

Funderar just nu på om Goodbye my lover med James Blunt är den bästa låttexten som finns?! Det kan ju även bero på för lite sömn eller allt som jag går igenom just nu. Alla dessa tankar i dessa tider. Jag klarar inte av de. Finns inte mycket mer att säga än så.
Ni som jag önskar förstod ni förstår inte.  

Jobba, helst dygnet runt.                                      // Elvira

5 december 2008

Idag är en annan dag. Tiden går sjukt fort och idag är det 5:e december. Jag har för första gången på mycket länge lyckats följa alla avsnitt av julkalendern. Inte för att den är något vidare bra men det är alltid kul att veta vad mina barn tittar på. Dessutom är den aningen beroende framkallande.

Idag var jag först till jobbet!
Undra om det hänt förut?
Kan i och för sig bero på att de andra kommer sent. 

Idag väntar tandläkarbesök. 
Lyckades tydligen med att boka in ett sådant när jag sov igår. Huh? 
Sedan ska jag klara av en julvandring i kyrkan med. 

Skövde med Pekka? 

SKU igår var helt okej!
Att baka pepparkakor kan gå vilt till med rätt personer... :P 

Ha en bra helg, jag ska dansa.                                             // Elvira