Nånting i stil med..

Ööööh.

Jag har tappat min fantasi.
Jag slängde den i papperskorgen.
Skulle jag tro.
Jag är trött
(så jag glömde punkt och sätter den nu en kvart senare).

Visst hade man rätt från början. På en takt går det fyra trioler. Sen fick jag för mej att det var tre men nej nej. Fyra alltså så då stämmer ju låten ändå :).. På tal om de. Tvärflöjt idag. Mycket spännande. Men det gick väl rätt bra iaf. Borde övat mera.. :S. Men vart ska man få tiden ifrån? Äsch det sägs att det är motivation som saknas fast man skyller på tid. Kanske. Klarinetten ännu roligare. Låten som var absolut omöjlig att spela hemma var så enkel på lektionen :). snacka om glad Elvira som slapp skämmas. Kanske var för att jag erkände att jag inte kunde. Brukar va så. Och sen spela värsta roliga låten :). Tjoho som ska spelas på julkonserten.. Be there ;)

SKU idag. Shit va skoj Elvira hade det. Värsta flummot. Först stod jag och var en duktig flicka och lärde mej duka alla nattvardssaker i kyrkan. och sen fika, kullerbyttor, inne-bandy och TWISTER :D. haha shit va kul det var. Jobbigt som as men.. Och om inte alla redan visste det så blir Elvira galen av inne-bandy så Elvira mosade in Rasmus i väggen och hoppade på Amanda när hon kom fast hon inte skulle :O.. Jag var glad. Det var underbart och sen få sluta med en andakt. Skulle kunnat somna :). Som vanligt. Det är jobbigt på KU och kul <33

Kan inte rå för det. Varför hon? Varför just nu? Varför nån överhuvudtaget?

Jag finns här och väntar på dej, tills dagen du behöver mej. Glöm aldrig det. 

Det ser ljust ut för imorrn kommer nog Pekka ändå. Trodde det skulle bli en Pekka fri helg men. ;).. Inte då. Kanske :D.. lr alltså kanske kommer han. HAN KOMMER ;) Jag älskar honom <3 Förlåt för igår. Natten verkligen. 

Jag saknar Ellen också. Jag det gör jag. Tänk om vi vore tomten och tärnan igen. Det var tider det <3
Vi delar dom bästa minnena tillsammans!! Lr tycker du inte dom är fina ;)?!

Faktiskt riktiga skuldkänslor för kort brist känns lite trist

Kärlek.


 

Tandställning och igentäppt näsa..

Försvårar livet. Jaa det gör de verkligen. Iallafall om man heter Elvira och månag till torsdag ägnar sig åt att spela klarinett. Var sjuk igår och fick hoppa över men två och en halv timme idag resulterar nu i ett skavsår i munner som visar sig genom en blåsa och andnöd på vägen hem. Känns underbart :D..

Spelar med Försvarets blablabla klarinettensemble blablabla.. nått sånt. trodde dom var fler men va tydligen bara fyra. Sen är de folk från fkp och skövde och sånt med.trevligt detta :)..

Jahapp psykologin då.. Alltid lika intressant. Gruppanalysen tillbaka.. Och det kändes ju bra iaf. Inte alltför dåligt ;).. Sen stresstest och grejer. Ligger på varning. Mycket farligt men var inte ensam gjorde många men ändå. Jag vill inte dö av stress inte. Känns ju bra att jag vet vad jag kommer dö av alltså. :S.. Hjälp vad jag kände igen mej i symptomerna vid närmare eftertanke ;)

Så det var helt enkelt skola för mej idag. Kunde ju inte missa en psykologilektion till. Med Qigong och allt lr joo den hade ja kunna missa just den lilla delen ;).. Får föresten inte glömma läxan börja motionera regelbundet och äta frukost (lr ja bra frukost).. o sen alla dessa andra läxor denna veckans och nästa ;)

Och visst känns de bättre med en viss sak idag.. Egentligen det enda man behöver säga är väl kanske förlåt. Varför är det alltid så svårt? Ett enda ord? nee skärpning..

På torssda kommer Pekka iaf. Då ska han plågas med pussar o sånt ;). Och kanske lite KU haha.. Antagligen.. Saknar dej såå mycket. Vill alltid vara med dej. Du behöver inte göra nått mer än att finnas för att jag ska bli glad och le :D.. Älskar dej <3

Mer tid åt vänner.. Snaaart.  

Nu är det dags för mej att skriva tre sidors utvärdering om spökvandringen som jag har skjutit på ett jävla tag.. Men men.. får väl sitta uppe hela natten om det behövs. Men hur noga kan det va??! Ingen svenska uppsats direkt.. Väl?!

Kärlek!? <3


Kriminell helg i Borås.

Men det var en bra helg. Jag orkar egentligen inte uppdatera.. Känns ju kul att jag skriver så varje gång. en del vill ju de så. Kan väl va bra att skriva av sig.. inte sant?!. Men men om man ska skriva lite om dagarna som har vart då. Kan se här i kalendern att bad med skolan har vi haft. O det var trevligt. Satt en viss person utanför och spionera på mej. Jobbigt värre ;). Sen tåg med klassen <3.. Sen så sov ju Pekka här i onsdas med alltid lika mysigt. Och dumt nog så börjar ja ta det för givet. Skärpning Elvira.

Torssdan var dagen då jag och Pekka hade vart tillsammans två månader. Hmm det känns mer än så kan ja säga. En 8 kanske ;).. lr vet inte men mycke. Älskar dej mest av allt Pekka. Och det vet du. Du är den enda jag orkar med just nu. Och du är nog den enda som orkar med mej också skulle ja tro. Om du nu gör de..

Torssda är också dagen tid för tvärflöjt och klarinett :). Kul med lektion igen.. Och sen SKU. Men här blev vi dumpade. Lr visst var vi en del. Men ingen Kajsa och ingen Rasmus dök upp. Och jag som skulle slå han.. Men hade Amanda där iaf. henne som jag är trogen.. Hon är allt kul hon. Och eftersom hon försökte elda upp Nikolaigården jaa då gjorde jag det med ;).. haha o helt plötsligt var vi typ sist. :S..

Fredagen var med Pekka. Lr Pekka jag och ett antal ungar. för då var vi på Kung Baklänges ;). Förstår inte varför barn ska tycka den är kul?? Jag tyckte den var ganska komplicerad jag.. lr jag är ju som ett barn på gott och ont där tydligen ;). Hitta väl en fyra ungar som jag och Pekka borde snott med hem vid närmare eftertanke kanske bara tre :D. <3

Lördag :D.. Tidig uppstigning för den nya friidrottsnörden Elvira. Anlände på Skara busstation 08.00 för resa mot Borås :) Där gick vi runt och shoppade. Jag och Bijit. Åkte till stan och sen bestämde vi oss att åka hem.. Till Knalleland ;). Det var lagom kul de :D.. Så klockan fem stod vi beredda utanför Ryahallen med våra nya Walkie Talkie saker ;) Där möttes vi av Pekka Oscar Moroten och Elina. Ja o så började det kriminella dygnet. Tjuvåt, Tjuvsov, Tjuvbada..... jaa osv. O det skriver jag här. Det var mysigt det var de.

Synd bara att det sluta som det sluta.. Men jag orkade bara inte mer. Kanske kan bero på att jag är sjuk har ont som faan lr ja vet inte va de annars beror på. Kanske att jag också har en vilja. Men men så fick de bli då. Bijit åkte hem. Jag stanna. Palla åka tåg med halsont ryggont igen täppt näsa antagligen feber och extrem huvudvärk. På nått sätt kändes det bättre att vänta till tre få kolla när dom träna och sen få åka bil till Skövde och sova med Pekka i baksätet för sånt tycker jag är mys. Och det var de med <3

Fast först då förstås glo på friidrott mellan halv tio och två typ. Men tänka sig det blev kul det med :). Tobbe var ju sjuk med så hade nån att prata med ibland. Lr jag synd för honom.. När det är läger och allt :(

Nu är jag hemma. Och jag är sjuk. :S.. Lr jag blev nog aldrig frisk. Är lite orolig för kommande vecka. Viktigt med klarinetten och så.. Tyyypiskt.

Ledsen finns inga bilder. Bara i mitt minne. <3.. Lr kanske har Bijit några.

Sexy voice chanel:
B: Today we have Elvis on the Phone. ;) Hallo Elvis
E: Hallo. I'm horny and I love you Bijit.
B: Oh you do!!

(Undra hur många som lyssnade ;))


Jag tar våra minnen gör om dom till nått fint... (Förlåt det blir nog aldrig som det var)

(Paradisjön och jag mindes sommaren 2006 <3)

Inget liv.

Ojojoj.. Tiden går och jag hinner knappt med sånna här saker. Lr jag gör ju inte de. Ska försöka bättra mej lite. Konstigt att jag hinner det idag då. När jag åter igen ska möta ett nytt stort psykologiprov imorrn och knappt börjat öva. Men känner mej faktiskt lite små sjuk.. På riktigt. Så de känns segt.

Lessen men inga bilder har jag att uppdatera med. Inget jag hinner inte. Trots det har det hänt otroligt mycket grejer. Spökvandring och Höstlov. och så väldigt mycket mer som jag nog glömmt. gick fint den. Och så klart lyckades Es2b få de regnigaste dagarna :D Självklart. Kall lördag usch. Men kul var de ändå. När Johanna sov hos mej i tre nätter. Och när nätterna kom jaa då var jag pigg igen :D haha lr hur Johanna!?

Lovet då. Det var underbart. Lyckades väl sova hemma två nätter max. Måndag-torsdag med Pekka. Ja tisdag och onsdag i Örebro med honom då :D.. Det var mys, Bad och shopping typ ;).. Sen filmmaraton med Ku mellan torssda och freda. Varannan vecka, Släkten är värst, Ondskan, RENT.. Det var grejer de ;) Film mellan klockan 20.00 och 04.00 typ.. ;). Sen sov vi :D.. Vaknade, följde Rasmus till bussen, gick hem, gick till vip för att möta MAGNUM :D.. Det var längesen. Magnum och jag vi fikade vi:D sen testade ett antal parfymer i den där affären som jag aldrig tänker på :P. och sen fick jag se vart hon bodde oooh. Snoka på grannarna ansåg jag verkar som en höjdare. Riktiga toppen grannar att snoka på.. 

Sen kom lördagen.. Skolan närmar sig :S.. Men men. Trött som ett as men följer ändå med till Matilda i Skulltorp och festar. Där jag råka hitta en ny skolkatalog. Inget bra lr va tycker du Pekka?! Slutar med att jag inte ens får åka hem utan sover där. Kommer hem 09.00 nästa dag. Sover ;). Pekka kommer och jag blir glad igen.

Jag är faan inget utan min Pekk. Älskar honom över allt annat. Och önskar så att han bodde här med mej jämt. Lr vart som helst bara jag fick vad med honom jämt. Är lessen utan honom. Sjuk utan honom. Lr jag kanske för att jag är med honom som jag blir sjuk. Lr inte ;).. Vill att du ska bli glad igen Pekka.. Kan du inte bli glad? Blir så ledsen av att se dej ledsen.. jaja.. <3..

Det här kändes värt. Inte..

Tid i mitt liv det finns tydligen inte.