Well...

Long time, no see likes it use to be!

Här sitter jag på kontoret och bara arbetar... Eller det beror på hur man ser det. Det är en alldeles vanlig torsdag, hjärnan fungerar inte och man springer emellan alla roliga aktiviteter som mitt jobb betyder. Droppen, minikör och strax bär det av till kyrkan för en kort mässa och sedan SKU. Be on the church service or there won't be any candy on saturdays adventure, my SKU kids!

Imorgon ledigt! Enligt planerna ska jag och Cilla åka till Göteborg! Hoppas hon kommer ihåg det. Äsch den arbetsfrie kan inte ha så mycket annat att tänka på... Väl?! Håkan spelar nämligen, och Bijit bus är i England så henne kan jag inte ta med. Äsch Cilla får duga ;)! Nee det blir perfekt!

Sen blir det en helg utanför Norrköping! Nattkampen, här kommer vi :)

Se mig jag är liten, se mig jag här är jag... (Jag blir inte skadad av att jobba i kyrkan var dag :))

BTW - Bijit bus var och hälsade på i sitt hemland Sverige i helgen. Det var en helt sjukt bra helg! Fredagen mysig och bara prata av sig allt (eftersom man självklart inte lyckades hålla så bra kontakt som man önskat). Senare på lördag kväll var det bara helt sjukt kul! Oktoberfesten i lagom skick med Bijit och Oscar plus att man träffade en del trevliga vänner! Det kan inte bli bättre än så en lördagkväll i Skara!

Tack Bijit för ditt besök och jag ska försöka hälsa på. Puss på dig <3

Bananskal...                                             // Elvira

If you ever change your mind.

All I ever wanted was your time
was your life
in my hand.


Igårvar bra :)... Trots att jag sprang runt som en dåre i alla stadens lokaler. Idag har varit en lugn dag, men den kan kanske bli händelserik... Vem vet! Imorgon, är en annan dag och då får vi se vad som händer. Badhuset är då prioett.

Igårkväll hade jag ett mycket trevligt samtal med Amanda asfalten. Kanske att man borde ta med sig en filt nästa vecka så kan man sitta där hela natten! ;)


I have to do something.                                    // Elvira

Under veckan...

Under veckan jag varit borta har mitt liv pendlat upp och ner som vanligt. Jag har trott att mitt liv lika gärna kan ta slut och dagarna efter har det visat sig att allt är perfekt. Det finns en viss dag varje vecka som alltid skrämmer mig. Det är då allt kan bli fel. Sedan brukar det ordna upp sig under helgen. Sådan är jag. Bäst att ta en dag i taget.

Just idag är jag på, Jag kommer leva livets lyckliga dagar ganska bra här i Skara tillsammans med mina underbara 90:or och Cilla trots att jag just nu är hyfsat sjuk humör!

Imorgon är en blir en dag med mina kära kollegor på Flarken. Det blir nog kallt och trevligt! Förmodligen blir det ingen dans imorgon efter det på grund av sjukdom, men då kan man alltid se på Idol! Vet ni var det bästa av allt är just nu! Louise kommer hem på fredag. Över helgen... Dessutom längtar jag även efter nästa år eftersom jag nu vet vad jag vill göra. Inte är det att läsa i alla fall. Det lovar jag!

Helgen blir nog alltså bestående av Louise, Simledare i badhuset och
Fest?


Det är allt. 

Den dumma unge som har smittat mig borde straffas.

Det måste vara det dumma med att jobba med alla dessa barn.

Man blir sjuk!


P, du är livet <3                                     // Elvira


Hur glömmer man sanningen?

Ingen vidare uppdatering av mitt liv denna helgen. Kan bero på att det här har varit en helg som jag helst bara vill glömma. Men åh andra sidan lär man sig ingenting på att bara glömma. En 1000 lapp fattigare har jag hunnit bli i alla fall. Av tröstshopping. Fråga mig inte hur jag hamnade där! Söndagkvällen blev väl ändå aningen bättre, på bio och såg Arn-riket vid vägens slut.

Måndagen har bestått av: sovmorgon, 9 stycken fem-åringar, 1 klarinett ensemble och övningskörning!

Jag tror det är dags för mig att ta körkort snart... hmf.

Vad ska man säga.
Det är stabilt... Not.
Men det känns ganska tryggt
att veta vad man gjorde för två år sedan.

Man gräver ner den men till slut så finns den där igen...        // Elvira



En liten stund senare...

Har under de senaste 37 minuterna kommit fram till att musiken har försvunnit ut ur mitt liv. Frågan är om den borde komma tillbaka. På gott och ont. Allt det som har hänt i mitt liv den senaste tiden får mig att inse att mitt liv står still. Visst har jag det sjukt bra. Oftast. Men ändå. Människor fortsätter försvinna, jag fortsätter sakna och sörja. Varken jag eller någon annan växer upp. Vi är dom vi alltid varit. och jag hatar de. HATAR!

Det måste ske en gigantisk förändring i mitt liv för att jag ska orka leva med allt det här.
Det har inte hänt ett skit på två år.
Eller där har jag fel men inte åt de positiva hållet.
Jag lever för 2006!

Jag vill inte det här mer.

Why does it always rain on me?
Is it because I lied when I was 17?
                                //  Elvira

That's so me!

Ojojoj, nu händer det mycket igen. Trodde att om jag slutade skolan så skulle jag lyckas med att ta det lite lugnare och lägga mer energi på familj och vänner. Så är inte fallet. Men mitt nya liv är sjukt mycket bättre än mitt gamla i alla fall. Nu för tiden gör jag bara det jag tycker är kul. Fast det finns ändå saker som jag tycker är kul det med som jag inte hinner med. Som att spela teater, träffa lite mer vänner och vara trevligare mot min familj. Är på väg att komma till förbättringsfasen. Hoppas jag...

Idag är det fredag och jag gör faktiskt ingenting. Kanske att jag ska öva lite på mina instrument om en stund. Kanske att jag ska ut och köra lite bil. Kanske kanske kanske. Den här veckan har gått sjukt fort och för att inte prata om onsdag och torsdag. I onsdags hade jag en så kallad sovmorgon, handlade och åkte till Per-präst på konfirmand möte. Man blir lite konstig av att tillbringa sin dag med tre präster och Eva. Tro mig. Men det kan vara kul det med! Det var även den dagen som jag insåg varför jag är kvar i den här hålan. Jag har inte sett allt än!

Torsdagen är något jag helst inte vill prata om. Jo den var alldeles underbar men jag hann aldrig sova. Stackars mig då. Barn-barn-barn hela dagen stora som minimala. Det var minst sagt spännande och jag har redan en stalker i minikören. Jag tror hösten kan bli lång..

Imorgon är det dags för domkyrkansdag, medeltidsdagar och barnensdag. Allt på samma gång och det innebär jobb!
Den som inte köper korv av mig eller någon annan vid djäknescenen imorgon ska jag slå. Så det så. För vi ska åka till Frankrike :)

Idag är det ett år sedan alla mina hemligheter dog med Pippi. Ett år sedan du försvann.
Och aldrig mer skulle jag se på tv med dig, lyssna på musik eller bara prata av mig.

Men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du


Hej, du måste vara bäst på att ge dåliga bortförklaringar!           // Elvira

89-2+1=88

Idag var en dag när jag inte hade en aning vad jag skulle på jobbet. Jag segade mig upp, duschade och skyndade iväg. Inte helt ovanligt för att vara mig. Med mina smörgåsar i handen, gick jag upp till fikarummet för att äta upp dem men.... Tro inte att jag fick de. Nej just idag var det Fack-möte så medan alla andra var på det så satt jag i min ensamhet i Nikolaigården och åt mina smörgåsar och läste en barnbok.

Sedan bar det av till Elinor-präst för hennes Agnes var sjuk. Då fick jag minsan vara barnvakt, för det ser inte så bra ut när prästen uteblir från begravningen. Agnes är 2 och ett halvt, och tyckte jag var otroligt läskig i början men när mamma hade gått så dög jag väldigt bra. Under två timmar med en 2 och ett halvtåring hinner man: Se två avsnitt av Emil i Lönneberg + ett avsnitt av Kajsa Kavat (Kajsa Mat), måla en snögubbe och färglägga den, bli dumförklarade av Agnes för att man inte vet vad en "Dipsy" (???) är, bygga med klossar, dricka juice + äta tabletter (godis), puzzla,  "laga mat", se på Tele-tubbies, inse vem "Dipsy" är och måla alla Tele-tubbiesgubbarna.

Jag tyckte vi kunde vara duktiga och städa istället för hennes rum såg ut som "hej kom och hjälp mig". Men icke då. Jag vet inte varför jag älskar att städa andras rum så mycket. Mitt eget låter jag vara.

Eftermiddagen tillbringades i alla fall uppe på skaraberg i lokalen. Det fixades lite inför måndagens upptäckare.

Kvällen har jag SOVIT. Sjukligt trött.

Så, nu till tackkorten?                                       // Elvira

Hur man spenderar mycket pengar fort!

Antingen kan man frankera post för 100 000 kr, fast det tar ungefär ett år.
Eller så kan man köpa en klätterställning för 410 000 kr bara sådär!
Och varför inte en papperskorg för 3000 kr till de. Hmf.

Varför kostar allt?

Helgen har varit bra. Den har haft sina med och motgångar. Fredag var inte mycket att ropa Hej för. Eller den var alldeles underbar de timmarna vi spenderade i Bergska palatset, därför kände jag på mig att vi inte borde åkt till Skövde och Matfestivalen. Det borde vi inte gjort heller och åkte därifrån ganska fort. Deppigare än på länge... Jag menar hur många gånger du än gör samma sak så sårar det mig lika mycket och hur svårt kan det vara och ha stora toalettskyltar och hålla Mc Donalds toan öppen. Nej tacka vet jag bajamajor! Väl tillbaka i Skara passade jag på att må lite bättre tillsammans med Amanda och Andreas på vår lilla "efterfest"! En fredag på gott och ont.

Lördagen spenderades först med att jag tog en sväng förbi staden och såg pensionärer och chilenare i en karneval, för att sedan sätta mig på en smockfull buss (varför är jag inte chockad?). Väl framme efter en lång resa till Skövde träffade jag Pekka och började äta ;). Vid fem kom även Axel och Rasmus. Så jag spenderade min underbara lördag med tre killar. Inte illa det. Helt nyktert också! Det är så det ska vara...

Söndagen kom och gick. Han vakna hos Pekka för att sedan ta oss till Skara. Där blev det en sista glimt av Axel i Nikolaigården. Ha det så roligt i London! Du blir saknad, så som alla andra som lämnar mig... Kvällen avslutades med en film tillsammans med Pekka. :)

Idag har jag fixat fyra konfirmandgrupper av 87 konfirmander, (vill ni klaga så kan ni göra det till mig) lagt in dem i datorn, kopierat upp papper på grupperna, lagt i dem i kuverten och frankerat dem. Imorgon har ni dem i handen! Tack, Tack.
Det tog mig inprincip hela dagen.... Sedan klarinett, som gick hmf Dåligt. Och en mysig promenad med Ellen!

Kul för dig som orkade läsa om hela min helg.                             // Elvira



 I just wanted to say I'm sorry...