Det var länge sen nu..

1 dag kvar till nattkampen. Inte ens det 11 timmar. och sen åker vi. Förstår ni??? Och vi som har längtat så. Sen när det över då? Vad ska vi längta till då? Tänk om det inte ens blir kul. Joo då jag har ju några vänner med mej iaf :) Några väldigt bra. Och nu ska jag lösa detta nu ska här snackas. Bara en gång innan sommaren förträngs totalt. Jag är laddad nu för nattkamp och för allt. Lite sömn krävs bara. Och en packning och en dusch sen så ;P haha.. äsch jag har ju hela natten på mej ju.

Det var länge sen nu somsagt, Får väl dra lite snabbt allt som hänt. en vecka efter ligger ja ;). haha. Men ja vill skriva upp det för att minnas senare. Tur att det inte är så mycket :D

Lörda: Vaknade upp med världens mysigaste pojkvän i en säng låååångt bort ;). Segade oss upp tillslut efter en sen kväll lr natt lr vad man kallar det.. Efter att Pekka hade kokat jättegoda makaroner i heltfel ordning tog vi moppen ändå till Skulltorp. Ja inte väntade bussen på oss direkt. Så där nu har jag offrat mej o åkt på den med. Fast det gick rätt bra. ;). och det tog ju bara en 40 minuter lr vad de blev. Sen spelade vi Laserdome med folk. Vilket var jag och Pekka, Johanna och Cilla, Louise och Oscar.. Hmm låter som tre par men nej så är inte riktigt fallet.. O det var INTE kul. Absolut inte som jag mindes det iaf. Oj oj vad jag blev sur. men sen ansträngde jag mej iaf. Även om alla tyckte att jag inte gjorde de då. men ni skulle bara veta. haha ;)..  O sen till resecentrum. sen hej då till pekka o sen hem  :(..

Sönda: Då var det gudtjänst som gällde så ingen sovmorgon inte. Och vilken gudtjänst sen ;). Det var riktigt kul. De var de nog inte bara prästen som tyckte :). Spela och sjöng o hade oss. Och jag lyckades bära ljuset haha.. Och vilket fika mums. Hade nästan kunnat äta hur mycket kladdkaka som helst. Sen minns jag inte mer av den dan antagligen satt jag väl här.

Månda: Då var det klarinett och teater som gällde :) Trevligt.

Tissda: Psykologi provet. Hmm när jag äntligen kände för att börja öva jaa då var det fem minuter kvar tills lektionen började men då var jag laddad iaf. :) Bra det. men hur bra det gick har jag faktiskt ingen aning om. Men sen kom räddningen. Min Pekka. Sen åkte vi till Skövde för att se Click. Och en sån film :D. haha den var bra. Men komedi? Jag lipade halva filmen. Vi var sex pers i hela bio salongen. de var grejer de. Och bara du och jag Pekka som vet vad som händer nästa gång vi går på bio ;).. haha.

Onsda: Vaknade med Dej vid min sida igen.. Orkade inte gå upp låg där ett tag till. o så oj så råkade jag missa matten :S Det bara blev så lr hur Pekka. Lr hur var de?? Just det hon var på kurs ;). Nee men hon tror jag ramlade på cykeln o trilla i en vattenpöl. Bra fantasi hade hon iaf. pekka åkte hem.. Pekka kom tillbaka. oj vad allt svävar kring han :S haha.

Torssda: O så vaknade vi igen. Och jag kom i tid. o ja gick på mötet. O sen var ni bara borta?? jag som hade planerat att få säga hej då en gång till :(. När ses vi igen.. Och hur ska jag klara mej. Du har ju iaf Nicklas ;).. Och sen räknade jag ut att jag ägnande 95 miuter åt musikskolan varje vecka. o sen var ja där en timme. spelade tvärflöjt o klarinett :) Oj så kreativt. Sen hem sen tillbaka. till stan alltså. Och SKU möte. Jösses alla pensionärer skulle med oss o fika. hjälp jag var inte socialt förberedd. men ja överlevede.. (Vi gömde oss i källarn efter fikat).. Kajsa kom och lät oss smaka på choklad :D Och jag klagar inte jag tyckte den var god. Sånna klagomål dom hade. Men det är ingen som vill spela innebandy med mej :( Buhu.. Jag förstår inte hur ni ska vinna över töreboda när ni bara ägnar er åt Pingis..

Freda: Jaha vi slutade klockan halv elva som vi ska göra varje freda. Sen har jag haft en extra lektion med ;). Mycket intressant. Tack Bijit. <3 Det enda roliga som hänt idag. Annars bara en massa bråk.. Och jag längtar bara efter dej min tjockis <3.. Packa handla.... snart ska man duscha..


Jaa och nu väntar då nattkampen. Kommer ju hem på söndan igen. Då hörs vi :) Antagligen med bilder

Kärleken till dej Pekka den är enorm. <3 Saknar dej

Håkan på TV.. :D

PussPuss

Håkan Hellström

Det blev fredag. Det blev den 22:a september. Kan ni fatta de?? Som jag hade längtat i ett år och en vecka (A).. Håkan Hellström på Liseberg det är grejer det. Men det är sant. Man måste vara beredd på alla fjortis fyllon som ska trängas o va idiotiska. Förstår inte varför dom ska befinna sig där framme överhuvudtaget men ändå :S. Det var bra det var de. Kanske var de inte min bästa Håkan konsetr hitills men. Inte än iaf. kan hända att ja glömmer bort det sämsta och ändrar åsikt som ja brukar ;P. Men det var kul att vi var liite fler än bara jag och Bijit. som det har vart annars. Det har ju alltid vart vi två så ;P. Frågan är bara hur mycket Pekka och Johanna uppskatta det. Det vet ja inte. ;P. Men johanna du verkade ju ha rätt kul oftast. Lr?!. Och Pekka hmm jag vet inte. Men han kunde ju några meningar på Känn ingen sorg för mej Gbg. Och jag antar att du tyckte om att få va med mej.. <3 haha.

Elvira har en skada. Jag förutom dom ni redan märkt av. Lr denna kanske ni med har upptäckt. men ändå. Jag måste kunna alla håkan texter. Och är de nått jag inte kan då ska de pluggas in. ;). Det läskiga är att det faktiskt är så. ja kan typ allt. Men det finns de många som kan men det är ändå tragiskt. lr det är ganska mys med ;P. 

 Oj oj minns så vilka låtar ja tyckte var bäst den kvällen men nu är det totalt borta. ja blir total exstas av en Håkan konsert. Chocktillstånd. Men det var två som verkligen skapa stämning äkta Håkan stämning <3 fast då tänker jag på snabba låtar. Dom sakta är självklara för mej. Hurricane Gilbert och Nu kan du få mig så lätt. Dom två låtarna kan få mej att fälla tårar. Och jag minns så väl Nu kan du få mig så lätt på PaL. Oj oj oj. Det var magiskt då. <3..

Det är så jag säger det var lite speciell den kvällen. O jaa den kommer kanske alltid vara de. För det var då jag insåg att jag tyckte om dej. Lr visst det visste jag väl innan med. Men hur mycket. Vad skulle livet vara utan dej nu? Pekka jag orkar inte utan dej. Kan inte stå utan dej. När ja stod där i din famn då insåg jag att jag inte orkar gå vidare utan dej. Ja vill inte ens. Jag menar jag klarar knappt en dag utan de. Sånna krav du har nu ;P. Lämna mej inte... (A). Få människor kan få mej känna så. O ja är rädd.

Du vet.. 

Du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel
Och jag går bara ner mig för det är så jag säger det
Du är det finaste jag vet

Det är mer än så ja vill säga. men det går bara inte :S Tycker om dej mest Pekka <3

Absolut
Palla inte ha med mej kameran på konserten men ja tycker allt att alla
förtjänar att få se denna vackra Håkan bild. Är min absoluta favorit.
Och vem har inte tatt den då?! Joo jag ;). På min första Håkan konsert på
Vara konserthus. Ja tänk er. Det var udda. Men mycket mysigt.
En sån närnet det var. Och bara dom som verkligen var intresserade
stod upp. Ja det var grejer de <3


Så kom det man hade längtat efter.

Så blev det onsda och man kom hem. Sunkig som faan. Men men. Pekka kom ju hit så jag var lycklig. Det var en riktigt bra dag faktiskt och natt och morron.. Det ska ja alltid minnas <3.. (A) Hoppas du fattar hur mycket jag tycker om dej. Inte för att jag minns så mycket vad vi gjorde den kvällen. Men jag minns att jag tillslut fick sova iaf. haha.

Sen blev det torssda. Och du åkte hem. Jag kom i tid till skolan. Det är bra när du är här för jaa då kommer jag i tid ;P. typ först i hela klassen haha. Sen gick man i skolan då.. Och sen blev det att åka till nästa skola. Musikskolan. O ha två lektioner till. Men ja gråter inte. För det är riktigt roliga lektioner. För man slipper den där betygsångesten och oftast slipper man prov. Och det är ju faktiskt frivilligt hur mycket tid jag vill lägga ner. Fast det blir ju mer än ja lägger ner tid på skolan då.. :S. haha. Fick låna tvärflöjtsboken tur jag har. O den har jag väl snart klarat av hoppas ja. ;). Faan va kul det skulle va och få spela rent låtar. men hittar ingen sån bok. tyävrr. :(. Och klarinetten ja den fortsätter med förberedelser för 20 oktober. Det är så mäktigt o spela i kyrkan så de blir kul :D

Och sen så var det att skynda sig till mamma som kanske inte förväntade mej men hon skänkte mej iaf pengar de minns ja ;). haha och så köpte jag den där as goa mackan o hon serva med varmchoklad. . Sen springa över gatan till kyrkan :). Öva öva öva. Inför söndagens gudtjänst :)

Sen stressa hem. Va hemma tio minuter sen rusa till skolan igen. Och åka med bussen till Vara som dom flesta etster gjorde den kvällen. Romeo och Julia i Clown. Shit det var bra. oj oj oj ;) haha . jag skratta. Men synd att inte slutet var roligt för då var jag ju van så ja somna typ när ja inte fick skratta ;P. Och platserna dom kommer jag aldrig att förstå mej på. Alla hade ungefär INTE skymdsikt utom vi. Även fast det inte skulle va så. men men dom fick väl kanske skymdsikt. dom missade ju en del o de gjorde ju inte vi. lr joo lite. äsch skymd sikt i hela konserthuset om ja får be ;).

jaja och sen kom Johanna med mej hem och sov med mej.. så jag slapp sova själv. en sån tur. Men förlåt för otroheten Pekka. Men den tror ja du klarar för denna gången haha..

Sen kom fredagen.

Puss


Hajken

Det blir till att tänka nu. På fem dagar kan det hända mycket det ska ni ha kalrt för er ;).. Dags att pusta ut. Om det ändå vore så väl nehe då skulle amn tydligen ha psykologi prov. För att inte tala om dessa läxor :S Så jag orkar nog inte skriva om alla dessa dagar nu.

Vi börjar med Hajken. Hmm och visst det var kul. Ibland. när man inte var tvungen att gå uppför kinnekulle och när inte regnet öste ner. Och det fanns faktiskt stunder då detta inte hände. När vi satt framför elden och grillade :) Och sen när vi satt där med el. Då insåg jag iaf att man kanske har lite fel uppfattning om dom. Dom var ju faktiskt rätt kul ;P. Men fordon där håller jag fast. och om livs med :S.. Uscha. Det blev en annorlunda lägereld inte en sån som jag var van vid direkt. En eld och en cd spelare. men men det var mys det med.

Sitta och snacka i vårat tält var också mys. Jag Sara Bijit Johanna och Klas. Joo också var Amanda och Johan med ett tag :). Egentligen vad livet kan ändras fort :S. Och skogsbränbollen var väl så man överlevde och vårat vindskydd blev riktigt hett de ;). Vi övade knopar med så jag är redo för nattkampen nu. Känns bra de. Mitt tält var det en större katastrof med. Blir nog till att byta tältpinnar med Stina imorrn. haha. lr nån annan dag. Så blir det lite bilder med då ;) Undviker bilder med folk på för alla var så otroligt snygga så ni skulle bli så deppiga om ni såg oss. Men nått får ni säkert se.

Tuff tuff
Ser ut som pilgrimer lr nått. Jajemän här kommer vi. Och det går uppför
och det är jobbigt. och vi går på led. lr nått..

Svamp
Ser ni svampen. jaa annars är ni blinda. Rätt bra skärpa för att gå o ta
kort samtidigt. lr nästan springa eftersom alla tyckte om o gå så fort.
hmm
Hmm mitt tält blev så vackert.. Konstigt värre. Inte hade jag och stina råkat
byta tältpinnar inte ;P haha. lr joo kanske. O Cilla o Emma ville inte sova
där. Hmm. Ja hade faktiskt tyckt de vart mys. Tror jag iaf..

Snyggon
Okej va bara tvungen att visa ett sånt här vackert kort med lite folk på :)
Och Bijit du ska bara glad var nära att ta ett kort på dej som faktiskt var
hmm ännu finare då. När du va själv. mohahaha
Ingen Bijit
Utsikten från ustisktstornet uppe på kinnekulle. ne men så fint då
lr nått..

klassen
Hmm folk. Klassen är det ju inte riktigt men några få av dom.
Torn
Och så det übervackra men inte så höga utsiktstornet då :)

Överstressad

Mår riktigt kasst.. Är såå stressad så ja vet inte vad jag ska göra. Tack så hemskt mycket teatergruppen för den fina klappmassagen.. den behövdes <3.. men tyvärr så är ja nu lika stressad igen. Det är väl egentligen inte såå mycket jag ska göra. lr joo :S. Vet inte hur ja ska hinna. Pekken kom hem så du kan komma hit o hjälpa mej :(.. Saknar dej mer än nånsin.. Men men på onsda då jävlar ;). Då tänker jag skita i att jag kommer få ig i tre ämnen om ja inte skärper mej. Då ska det bara va du och jag <3

Nu har jag skrivit en uppsats om Sverige på spanska. Tjoho den blev 7 meningar får väl se om det kan bli nån mer. Magnum var snäll och hjälpte mej med en det var snällt :) Då blev jag liite gladare. Sen har vi väl typ massa glosor med. men dom kanske Pekka kan hjälpa mej med. Hmm han läste tyska men ändå ;)..

Så haft klarinett idag och det var ganska kul faktiskt. Klara dom nya låtarna ganska bra. Och sen stressa vidare till teatern 20 minuter försent.. Stress stress. men man blev avslappnad där. Som ni kan läsa längre upp med ;P. haha..

Ring Pekka Ring.. Ringer dej snart. Du har kanske inte tid att tänka på mej på ditt läger.. <3
Så nu ringde du ;).. Haha.. Faan vad jag tycker om dej. Längtar tills vi ses vet du.

Hoppas Amanda har kul nu.. :)

Så nu blir det mer bilder från helgen:

Hej då
Tjohoo äntligen får vi åka hem. Lr inte men ni ser ju ganska lyckliga ut
ändå. Sitter o väntar på tåget vid spår tre. (och hmm dom hade ju bara
två spår men)

Smutsunge
Snygg bild ;P. Amanda la sig på grusvägen och blev smutsigt. Hmm
konstigt då ;).. Du är allt bra knep du ändå.

Heto
Mohaha att jag ens lägger ut såhär vackra bilder på mej själv på bloggen
Kan ju tolkas som porr lr nått ;)

flumm
Han flög högt där uppe. Och han hörde inte ens att Amanda ropade.
Tjockis Tjockis!!
Run
På jakt efter Fia i mataffären. Ville bara ha en liten bild på henne.
Och jaa det slutade såhär. Så fint så ;)

Tre
Hmm ja dom är absolut medvetna om att jag tar kort ;).. Lr inte.

Udda
Det kan bli såhär när jag försöker va fotograf och duktig. Missade
ansiktena lite lätt sådär ;).

coola
Snygga poser här ;) Diggar min rätt mycket alltså haha..
jordgubbe
Amanda hittade en stor jordgubbe att bli frälst i ;). Och vet ni det fanns en
till lite längre ditåt ------>

Tv-spel
Två änglar vaknade en morgon och sa godmorgon nu spelar vi Tv-spel
ja vad kul. Inte för mej som är riktigt kass men ;P
Marmelad
Hej jag heter Elvira och jag kan nu meddela att jag har kommit på att
marmelad är jäävligt dyrt egentligen. o onyttigt..
Amanda?
Det var knep att få med både flaskan och Amanda varför jag nu skulle
ha det.. men det var viktigt iaf. ;P. Amandas tunga är riktigt het!

ballast
Den är fräck. Konstig som jag är satt jag först ett litet tag och fundera på
vilket öga som susade förbi tåget ;P. Men det är ju kameran sj.. hmm
Ros
Inte är den från resan men den står hemma på mitt bord. och är fortfarande
ganska fin. Fått av snyggot Pier ;).. Han är ju såå mys han. Bara för att ja
spelar så vacker ;P
 


Lite snabbt

Förresten.

Ledsen för den tomma dagen igår.
kanske mest jag som bryr mej men.

Och igår.
Viktigt datum för den datumberoende flickan Elvira

16 september
12 månader sen jag var på Håkan på Liseberg
14 månader sen den dagen jag aldrig kommer glömma tyvärr :S
2 månader sen dagen jag heller aldrig kommer glömma 
1 månad sen Visingslägret tog slut. Då fanns de hopp.

 

It's nothing
They turned off my heat
And I'm just a little
Weak on my feet
Would you light my candle?
What are you staring at?


Habo helg

Så var man tillbaka igen efter helgen i Habo med änglarna och den var bra. Fattar inte hur ni orkar ha SKU på fredagar?. lite jobbigt kanske.. Men men var iaf på deras SKU för att vänta på att Susanna skulle komma hem så vi kunde åka hem  till henne sen var ja typ trött och typ somnade. ;). Och på lördan sov vi länge haha. O sen åkte vi till Jönköping. Köpte godis för typ 105 kr plus lite till ;P. var ju gott. var över 2 kg.. känner mej sådär lagom fet. och så såg vi på Bert och Rent. Och båda är bra. Men Rent var så jävla bra :). Bättre än va ja trodde att den skulle va. fast hade ju typ inga förväntningar så. Sen snacka vi lite o sen sov vi o sen åkte vi hem typ ;P. Men det var mys..

Blev några samtal med Pekken med. Jag saknar dej med. :(. Jag pallar inte Hajken den känns inte kul längre. ja vill hellre åka till dej. Men men det kan väl hända att den blir det ändå. men nee jag orkar inte längre :(. Men sen när ja kommer hem från den då kommer du <3

Har kommit på att man ska räkna ner dagar för då känns det bättre.
Är väl tack vare Amanda.
Fast sen beror de väl på vad man räknar ner till med.
Kanske inte pensionen och 100 årsdagen. dessamma som död typ ;P

Dagar tills:
Pekka kommer hit - 3 (o de är inte många egentligen)
Håkan Hellström - 5 ( som jag har längtat)
Nattkampen - 13 (aaaah längtar galet mycket)

Jag har ångest för att det fortfarande ibland finns en människa som dyker upp i min hjärna. Och det är jag ledsen för. Förlåt. Men det går inte att förklara varför det är så :(. Det är våran hemligthet. Lr hur?! Jag vill bara uppleva dom dagarna igen och jag kan inte få bort tanken. Förlåt.

Och jag förstår inte hur du orkar. Du går i medvetandet att du går mot döden. Okej det gör vi alla men ändå. du vet att den kommer snart. Jag vet att du inte längre finns kvar. Och om nån bara visste hur ont det gör. Och jag bryr mej inte om du är gammal. För mej är du bara 17 jag har bara känt dej i 17 år. Jag vill inte förlora dej. Du är den sista och jag är inte redo ännu :(

Bilder..Hmm blev inte lite bilder detta. Men lägger bara in oss idag då så ni får se hur vi ser ut det är ju intressant. Lägger in dom andra imorrn.. :)

Amanda
Amanda. Känner ni väl igen nu. Med leendet ;)

Johanna
Johanna så fin så på ett fik där Susanna ska börja spela ;P
Susanna
Susanna försöker bli lika fin som vi andra. Det är inte lätt när det är svårt ;)

jag
Elvira, mataffären i Habo och vet ni dom hade två brevid varandra ;)
Fia är seriös
Sofia ville inte. Så seriöst du ser ut ;P. Är så hon jäämt ser ut så ni vet ;P

Och du skulle bara veta. Nej inte han med :S

PussPuss

På väg

Snart tar jag bussen till Fkp. Och sen tar jag tåget till Habo och sen är jag framme. Och det bästa av allt jag gör det inte själv :D.. Nee för ja ska träffa min änglar. o de blir bra :)

Kommer nog bli en bra helg detta. Men mycket saknad ändå.. :S En helg utan Pekka. Men jag har ju klarat det så många ggr förut så konstig o förstå. Men ändå.. bläsch orka detta. Men snart ses vi igen. Och en helg helg utan "familjen" är heller inte vanligt längre. världens bästa mamma. och jaa världens bästa pappa med fast han mobbas.

Sen kommer aldrig.
om det gör de så märks det inte alls.


Musikimprovisationer är jäävligt skoj. Mycket roligare än vanliga om ja får säga vad jag tycker iaf ;). Kan man koncentrera sig lite mer på uttryck och så. Hade det idag med. Och dom blev riktigt bra både våran och dom andras :D

Ha en fin helg.
Och om du ringer då blir jag glad. Det vet du :)

PussPuss




Buse

Jag är en liten buse jag.. Fast idag var ja lite duktig o gick inte till musikskolan men sen så åkte jag ändå på SKU möte. men inte kyrkan. ballt ;P. men kände att jag saknade vissa där så mycket. O nästa gång är det ju inget så. o hade ju ändå inte kunnat. :(

Nu borde jag sova. Men det gör jag inte..
Imorrn åker jag till Habo så blir nog inget uppdaterande här på lördan iaf
Första gången. men ni får klara er.

Kändes bra att få prata med dej. :S

Pekka du är söt o lite mobbad ;) Men ändå.. <3

PussPuss


Vi kan va allt för varandra <3

Det är inte sant. Sjuk igen.. skit också. Då blir det nog ingen kyrka imorrn. Inget SKU för min del. :(. Och antagligen inte heller nån tvärflöjt lr klarinett för ja måste bli frisk tills på fredag. och amanda får ja ju träffa då. Och alla ni andra. Måste jag ju bara va frisk då. :)

Shiit va mycket ja måste missa i skolan. på torssdagar andra veckan i rad ja är borta. men va ska ja göra. blir nog inte frisk så där bara över en natt..

Det var underbart igår Pekka. O även om man nu skulle kunna få feber för en Pekk håller en vaken till tre. Äsch då var det värt de :).. För det var så mys. Faan vad jag saknar dej. Men bara en vecka kvar nu. EN VECKA.. jaa ofta det är lite. en vecka utan dej. Hur ska de bli :(.. Faan va bra de hade vart om du kom hit imorrn. Jag tycker om dej så mycket Pekka. O du är den underbaraste finaste sötaste tjockisen jag vet. Det vet du ;). åååh Jobbig saknad.

Orkar inte skriva mer. Men nått är såå fel. Det ska inte va så. får väl söka. :(

Magnum. jag tänker på dej. Och jag fattar hur jobbigt det är. Usch ja väntar på att det samma ska hända mej nu ju. Men det får inte de. Du ska få massa kramar av mej. :) När ja ser dej. när ja är frisk.


Vem tog dej ifrån mej min älskade vän?? :(
Vet du hur bra det hade vart o haft dej nu.
Nu har jag problem. som jag inte kan ta med nån annan än dej
Du som inte finns kvar här för mej :(

PussPuss

Rolf

Solen skiner himmlen är blå :)..

...

Vänta..


Joo..

Men nån har sagt att vi har så många år kvar,
snälla åt dom börja nu, ja låt dom börja nu.
Nån har sagt att vi har så många år kvar,
snälla låt dom börja nu, ja låt dom börja nu.


Bra dag

Än har det inte hänt nått tragiskt som jag har hört idag. Den 11 september.. Men man vet aldrig dan är inte slut än. Men får väl hoppas att det inte gör de.. För dagen har vart bra hitills. Enda negativa är väl saknaden. Efter Pekka, men imorrn kommer du.. Dumt att man ska sakna dej så egentligen.. Flytta hit det vore bra de.

Idag ska man inte klaga på lektionerna lr jo kunde skippa matten. Men sen tre teaterlektioner. och helt okej sånna :).. Fått manuset till spökvandringen. Känns bra.  genast så kom en massa klädförslag fram. Känns mer än bra ;)

Och sen var det ju konsert i GW salen. Gick fint de. Allt lät så bra så hade man vart blind kunde man tro att det var en skiva som spela. Alla byten gick fort o så.. ne det var en bra konsert :).

ooh skrev i min loggbok nyss. Tänk er att jag lyckades komma ihåg det. Men hur värt det kändes just nu det vet ja inte ;).. Föresten har jag inte skrivit om när jag o Amanda redovisade musikimprovisationen. O det gick bra. Det kändes bra och folk sa att det var bra. så det var bra ;). Fasst visst har de gått bättre. Tur att jag inte skulle prata iaf. Ingen bra röst hade ja ;P. Ne det gjorde vi fint Amanda. Och du var så duktig som grät och allt :). Det kändes så tomt efter de.

Nu ska jag lägga in bilder från helgen. lr nee bara några. Inte hann jag ta några värda kort direkt men ;).

P
Pekka är ju sådär lagom söt han ;). Längtar tills imorrn
och hur ska jag nu klara natten? (A)

B
Det kändes bara såå värt att ha med den fina
bilden på denna fina vissna blomman som en viss
Elvira har tagit :)
S
Bara tycker om denna bilden så obeskrivligt mycke.
När man typ går och skakar kameran o tar kort samtidigt.
Då blir det fint :D
h
En av Pekkas hundar.. Inte för att jag vet vilken det är
men ändå. Dom är lika knep båda två så.. O tar stor
plats i MIN säng med ;)



Hemma

Så var man hemma igen och allt är ännu tråkigare. För det var visst inte ett dugg trist hos dej Pekka.. Men det fattar du väl ;).. Njöt varje minut. Saknar dej redan men ses ju på tissda (A).. Pekka är säänkt oh vad han är sänkt stackars parvel :(. Sluta skriv på ventern och flytta till mej istället Tjockis.. Fast min tjockis och ingen annans. Inte nån i ventern iaf ;)

Faan Pekka vad jag saknar dej.. :(.
Hade ju vant mej att ha dej vid min sida 24 timmar om dygnet nu. Känns knep.
Om ändå tisdagar kom för måndagar ibland då och då.. <3

20 dagar till nattkampen. :) och jag längtar halvt ihjäl mej..
Men lite orolig är jag för hur de ska gå..
Men ja ska inte gå låååångt bak med du vet vem Amanda ;)..
Vi ska va ett LAG.. och vi ska äga alla. Speciellt Töreboda.

Tiger Lou är nog det vackraste man kan lyssna på just nu.
Shit det är bra grejer de <3
kan inte säga mer än så.
Last night they had to carry me home..

Vill du att jag ska berätta en hemlis för dej?


(Dom heta bilderna läggs in imorrn hoppas jag, internet cepar..)
 
Jaa just det. så imorrn var det dags för konsert.
lr ja konsert och konsert. Elvira ska spela en låt men ändå ;)
Är ju en konsert i det stora hela :D

Nu har jag ÄNTLIGEN en tvärflöjt..

PussPuss

Fortfarande i Tidan

Är hemskt tråkigt men jag står ut.
Blir jobbigt o förklara detta för Pekka när han ser de :S men men..
Gäller ju och va ärlig.

Imorrn kommer jag hem igen.. Längtar (A)

PussPuss

Tidan

Pekka är dum och jag längtar hem :(..

PussPuss

Nytt SKU möte

Och det var mysigt de.. Jobbigt i kyrkan bara snörvla som en liten galning. lät som jag grät.. Prata en del om Nattkampen. Lag Peter kommer äga allt och alla ;).. haha nee satan vad jag längtar.  Nattkampen åååh.. :).. haha. O sen kom ju Rasmus idag med. Trevligt värre. o dom andra små pojkarna som är med i laget. det blir bra detta. 23 dagar kvar.

Blev ingen skola idag.. Måste ju priotera och skolan känns ganska världelös tillskillnad mot mina eftermiddagar ;). Ja orka den bara inte. o egentligen orkar jag inget annat heller men. Känner ett behov av det så.. Musikskolan har jag vart på med. och äntligen första flöjt lektionen :).. O hon sa att jag var ganska grym. kanske inte uttryckte det så men ;). oh usch klarinetten var mest jobbig idag alltid jobbigt när man är sjuk och knappt kan andas men :(..

Och ingen Pekka på msn.. tragiskt. men då kanske jag får tid att packa. o kanske sova. Inte för att det är mycke till sömn men. andnöd och drömmar om dej :S. Knep..

Minns du när du sa att jag skulle finnas här och vänta på dej. Minns du det?
Jag kommer alltid finnas här. Men det känns som om jag måste släppa det..
För ett tag iaf. Men tanken på dej och att nån gång kanske du behöver mej,
den går inte att förtränga. Nu vet jag varför jag varför jag känner mej så värdelös ibland. :(

Det är inte lätt när det är svårt.
Varför gör jag det så svårt för mej?

När man ska göra sånna däringa knopar. då känner jag mej nog som mest vilsen ändå :S

I en väntan på döden går jag med dej

PussPuss

Skit dag :(

Känns ju bra detta. Inte ens så att dagen började bra. Gårdagen slutade inte ens bra. Slutade bara i en frågan om ja ens skulle orka. Vaknade med känslan om ja skulle orka.. Helt fel sida. Skolan var jobbig. och inte ens lite fokus i övningen av musikimprovisationen kunde ja få in. Känns ju bra så där sista träningen. Ont i halsen så ja håller på att dö.. Tänkte gå hem. Men det blev aldrig av. Kom hem sov sov sov. Vaknade igen. medveten om att jag har en romeo och julia kvar att läsa på över 100 sidor. jag planerar så bra. Lr jag o Bijit planerar så bra ;). Fick den igår :). jaja orkar jag inte gå till skolan imorrn så märker ju inte hon att boken inte är slutläst det skulle ju va gött. men får se.

Och sånna underbara nyheter  man fick höra sen då.. Inte. :'( Snart kommer du inte heller finnas kvar här för mej. för nån. Snart ska vi åter få känna den där smärtan. Jag tycker det räcker nu. Jag har gjort det så många ggr nu. Vet precis hur det går till. Nu börjar väntan på de där jobbiga samtalet när man ser den som svarar falla ihop. nu börjas de. Jag har inte råd att du försvinner. du får inte :(. Du är den enda jag har kvar och jag behöver dej. Det får aldrig ske. Nej telefonen får aldrig ringa. Nej nej nej.

It feels just like you said it would... :'(

Skulle behöva Fias knark nu.. (A).. Snart ses vi föresten det blir mys de :). snart bara en vecka kvar <3

Nee nu måste jag finna nya tag igen. Hoppas jag lyckas med det imorrn. Måste på SKU mötet. Kommer Rasmus? Det vore ju trevligt. Har inte lyckats se er på hela veckan :S var är ni??! och jag måste till musikskolan. Viktig allra första tväflöjtslektion :D:D Längtat nu i över ett år :). Och viktig klarinett lektion. min 154546. lr så ;). men den är ändå viktig..

Pekka du är sötast :). Och jag är ett miffo barn. du skulle bara veta vad jag är kaptabel till. Du borde va här nu och ta hand om mej. (A).. Saknar dej nått så enormt. :( Helgen blir mys. och jag måste bli frisk. Vill att du ska va med mej jämt jämt jämt. Jaa så är de bara så du vet de. Men det vet du nog. <3

Nee nu när ja tänkt lite på Pekka känns allt lite bättre :). Liite. Får mej att le iaf.

PussPuss


Helgen

Längtar till helgen. Och torssda med får jag inte glömma. Det är då jag ska till musikskolan och göra bort mej :). Sen på freda ska jag till Pekka. Saknar dej massor. Helt knas <3.. O sen ska ja väl va där hela helgen lr nått sånt. Om ja får?! lr?! Och på måndag blir det konsert. Det rullar på i mitt liv. Men ändå det är inte lätt när det är svårt. Och just nu är det inte alltid så lätt.

Ibland så är jag vilsen.. Så som nu :S

PussPuss

Förvirrad

Förlåt... Och så kom alla känslor åter igen. Alla minnen. Önskar bara att jag kunde förklara allt. hur detta året har vart för mej. Jag är faktiskt rädd. Bijit har rätt.. Är inte kul att erkänna men. 

Måste bara få tänka nu. Det är de som behövs. Imorrn är jag nog redo för nya tag igen. Det är bara att le. Bita ihop och kämpa. Jag är inte bra på de jag vet. Men jag försöker skärpa mej. Även fast jag ännu är bättre på att tycka synd om mej själv. just i kväll är en sån kväll när jag faktiskt tänker låta mej göra de. 

Första teatern idag :) Var skoj. Lärarn verkar bra :).. Även om det inte blev en dröm tid för mej. 

- - -

Jag vill bara springa därifrån
Jag vill bara glömma det som var

Jag vet att jag inte vart så bra
För att jag inte sa det som det var
Det kanske tar en evighet innan jag förstår min ensamhet
Men lova att alltid finnas där 
Fast än det har blivit som det är 
För ingen förstår så bra som du 
Det kan jag lova här och nu

 - - - 

Ibland så är jag ledsen
Ibland så är jag glad
Ibland så mår jag dåligt 
men oftast mår jag bra
Ibland så är jag elak
Ibland så får jag skäll
men jag vet att alla älskar mej
för oftast är jag snäll 

För jag vill bli älskad för den jag är <3

- - - 

Få av er vet. Jag önska du var en. Vore enklare då.


Glad

Nu tar jag och börjar kalla livet för höst. Även om det låter ganska tragiskt. Glad det är jag för att det står att jag uppdaterade min blogg igår. Fast jag inte gjorde det dom räknar väl kanske som jag gör ;P haha.. Och sen är jag väl lite glad med för att jag har insett vissa saker. Inte nått alldeles speciellt men ändå.

Sen finns där allt lite ångest över dessa läxor. Varför ska man ha läxor för. Så onödiga saker med..

Haha. Mina päron är knep. Dom tror att jag träffade Pekka av en slump i Skövde igår. På Stadium och plockade med honom hem.. ööh. Lr jag hoppas att dom inte tror på det men ändå. Man vet aldrig. Verkade ju nästan som dom gjorde det. 

Aja har ungefär hänt.. Ingenting. Lr jag sov till ett sen la jag mej i soffan och sov lite till

PussPuss
 

Skönaste låtarna just nu

Datan är lite knep. Men ändå lika bra att skriva lite låtar. skoj skoj.. ööh. nee men jag är på skriv humör så går fort att skriva även om jag får skriva allting två ggr.

Wonderwall - Oasis
Don't let the devil ruin it all - Timo Räisänen
What if God was one of us - Jewel/Joan Osborne
Another fucking lovesong - Amiel
Like you said - Tiger Lou
Du gamla fria nord - Lars Winnerbäck
( min och Amandas musikimprovisations låt :) )
Ocean Avenue - Yellowcard
The day after tomorrow - Saybia


Okej då Fotbollsplanen är ganska het den med. Lr kanske mest jobbig :S

PussPuss

Ensam..

Damp. Ångest ja och ensam.. För det första så råkade klockan slå över tolv och jag hann aldrig uppdatera på torssdan men ändå. kanske ja kunde överleva när jag kan uppadatera nu.. men nehe då skulle jag klanta mej ännu mer och lyckas ta bort det fina inlägget som jag gjort. och det avr lååångt mycket låångt. o ja som inte riktigt minns va ja skrev. blää..

Så får väl skriva lite fortare och kortare och tråkigare bla bla bla..

Fredan då. Åkte till skövde efter skolan för att träffa Pekka och efter en och en halv timme på västerhöjd i väntan på Oscar inser vi att han inte väntat på oss :S.. det var ju snällt då. Sen tog vi bussen till Lerdala. Käka pizza såg på film o sådär.. Gick vilse i Lerdala med. Lr ja jag och Pekka gjorde de. Hur lyckas man?! ;P. Pekka drog hem och det blev till att sova ensam med knullparet :(. Men det funkade väl de med.
Vakna hemma hos oscar. Se på Lilla Jönsonligan på kolla (Lions på Kollo). haha fattar inte hur ja kan höra så kasst se så dåligt och tänka så knäppt. :S. aja sen så blev det att skynda sig så jag hann med bussen till Skövde. Gick på stan mellan 12-14 ENSAM. men det gick fint. Förutom att jag drabbades av socialfobi och andnöd.. O så kom Pekka till stan vid två och vi drog hem. Till skara alltså. Palla skövde mer. Men måste ändå tillbaka snart och köpa skor...

Hade guidad tur i Skara så hoppas att du hittar till allt nu Pekka?!.. och kommer ihåg allt jag lärde dej inför provet. och nästa gång så blir det guidad tur i Tidan tror jag. Hoppas jag ;P. Sen ska vi absolut inte glömma när Pekka trilla av "gungan".. Är väl bara du och jag som fattar detta men. Han sitter på gungan jag sätter mej också på den han lutar sig bakåt mot mej jag går av han gör ett mycket vacker bakåt kullerbytta och landar i sanden. och där låg han och skrattade så visst tyckte du det med var kul?! Lr.. hoppas de haha ;). Slår ju min framåt kullerbytta på den stora saken ju ;P.

Sen sov vi lite och kollade på lilla melodifestivalen ;).. Synd bara att DU skulle vrida fram tiden så mycket.

Att åka förbi Sjöhaga är som att komma till ett sago land. INte för att det är så mysigt men för att det känns som om man är helt fel. Det ska inte ligga där det ligger men det gör det ändå.

Teater apor
Två svarta människor redo för en teater lektion. Känner på mej
att Bijit kommer älska mej ännu mer efter att jag lagt ut denna bild men
ändå.. Jag har ju köpt present nu ;) Med ränta och allt <3

söt papperskorg
En sån underbart vacker papperskorg och en sån underbar skärpa.
En sån bild måste man bara ha med när man ändå lägger ut kort ;P
Magnum <3
Älskade Magnum. Det känns bra att vi går på samma skola igen.
Det känns mer rätt så.. Det ska jag va så. Älskar dej <3


...     ...

...     ...
 
...     ...

Så också ett antal underbart vackra kort på mej och Pekka då. Bara för att vi skulle ta igen dom kort som vi inte tog igår. Palla inte skriva under varje kort. men ändå. ett par fina miner fick vi ju till ;) haha.. Det var trevligt det där. Tack Pekka :)..


Västerhöjd

måste bara uppdatera så man slipper ångest ;)..

Är på västerhöjd... Blir till att åka till Oscar sen.. Mys ;)
 

PussPuss