Det är Jul.. Vadå två veckor sen?

Nu är det Jul igen.. Ja ni förstår det blev jul i år också även fast man knappt kunde tro det. Och att det var två veckor sen jag satt på denna sida och skrev det har jag heller ingen aning om.. Lr hade. Det har jag nu. Men jag har bara inte haft nån tid.. Bilder SKA in med men men.. Nu har jag inte hårdisken med bilder i så nehepp..

Vad har hänt och vad händer?

Minns inte riktigt vad som har hänt om jag ska va ärlig. Den otroligt tråkiga jobbiga skolan gav mej ett kort jullov som håller på just nu. Och igår va det julafton.. Det var väl en ganska bra julafton. Blev lite förstörd över att det inte blev som det brukar, som jag ville.. Jag är en oxe jag vill göra det man bör göra. Traditioner. Det är grejer det men nehe.

Idag.. Försöka starta igång Ipoden. Om nån har lust att hjälpa mej. Imorrn.. Antagligen blir det släkt besök och sånt där. Onsdag.. Lite oklart. Måste träffa Johanna o Bijit o byta julklappar nån dag. Kanske då. Och sen skulle jag bra gärna vilja träffa Ellen nån dag. Om hon är frisk. Hoppas de :).. Torssda. Viktigt ärende som jag måste komma ihåg. Sen kanske vandra lite i Skövde och sen till den älskade hålan Tidan ;). Fredag. Vet inte hur länge jag blir kvar i Tidan men kanske kommer hem på torssda lr Lördag. Måste va hemma på Lördagen för då fyller Frans år :D. 28 små år. Söndag även det i Skara med Pekka då såklart och fira nyår. Vad ska man hitta på på nyår egentligen?

Att du rädda mitt liv är det bästa som hänt mej hitills.
Bara för dej kan jag berätta allt.
Förlåt för att jag ljög ett tag, du vet varför.
Du är allt <3
Saknad.


Kyrkan igår föresten det var otroligt mysigt. Fanns inte en ledig plats var knök fullt. Knökat och mysigt.

Bella och Rigo diktar i Sthlm

Italia. Muy bien. Graci. (Italiensk kvinna. Inte vet jag hur Graci stavas riktigt.)
Vi har ingen åsikt. Jag vet inte. (Trist ungt par och deras åsikter om Paris Hilton.)
We're from Holland, from the south, Einhoven. (Holländskt och mycket trevligt rätt gammalt par.)
We're here for the horseshow. We like horseriding. (Långt samtal med dessa trevliga.)
Vi har precis köpt en pepparkasform i form av Pippis häst. (Fotokåt svensk med hästsvans.)
Den var jättefin. (Ung tjej troligen på resa med skolan om en konstig undergång mellan två hus.)
Dom behöver också service. (Trist tant utanför riskdagen lr regeringen lr vad det nu va för nått hus.)
Jag arbetar här. (Fortfarande denna trista tant.)
Can we take one together? (Sånna där roliga Japaner som älskar kort.)
Jag skulle ställt den i sovrummet för jag är från Danmark, nej Norge. (Hm Dansk tjej lr nått)
Jag är svensk. (Deras svenska vän. Frågan var vart de ville ställa sin studsmatta om de skulle ha en.)

Ni måste ta vara på era liv. Nu när ni är unga har ni en sån livlig fantasi. (Spansk/svensk kvinna.)
Sen blir ni vuxna och måste gifta er och skaffa barn. (Hon fortsätter prata.)
Så lev livet nu. (.... Pratar om två av våra clown vänner osv.)
Nu ska jag gå ut med chefens hund. (Tar ett kort pratar väl lite till och går. Mycket trevlig.)

Så, inget illa mot någon av våra offer. Dom flesta var ju roliga. Bella och Rigo är nu kändisar i gammla stan i Sthlm. Skrivit autografer och sånt. Och vet inte hur många bilder de nu finns med på ;). Bella och Rigo kom till sådär en 1:a december för att sen aldrig mer existera igen. Vad jag vet.

(Nu var ju inte dikten sådär uppradad och fin när ni läste den som när jag skrev den eftersom det finns små kommentarer för minnets skull. Men hoppas ni stod ut. Ja gjorde ni ja annars så hade ni väl slutat läsa och då hade ni inte läst detta. Så de så.)

Jag blir tokig

Tokig över att jag inte förstår någonting. Tokig på att tänka. Nu får det bli en uppdatering av bloggen igen utan bilder. Fast jag nu har massa bilder. Kassa men ändå. Som jag inte fattar hur ja ska kunna lägga in på den här datorn. Daaa.. damp. Sthlm och tomteparad ;). Gbg blev det typ ingar kort. Det är dom tre sakerna som hänt senaste tiden.. Nee en del annat med i min hjärna.

Varför vill jag tänka? När jag väl gör det blir det ju bara cepe.

Pratat med Rasmus idag 41 minuter i telefon :).. Blev mest jag som klaga tror jag. Men han är typ den enda som låter mej klaga. Och det betyder inte att han är snäll han bara är... Elak ;). Minns vad jag sa och tänker aldrig glömma vad du sa.. Haha du är fast ;). Lessen för det där med :O.. 

Det är långt hem och snart finns det inga tårar kvar. 
Älskling vi var alla en gång små.
Älskling vi ska alla en gång dö.

Minnen. Dåtid
Pekka. Nutid


Oj det låter hemskt. Men jag vet att det är så. Och jag tycker faktiskt det är rätt. Pekka gör mej lycklig och jag vill va med honom. Sanningen själv. Älskar dej och det vet du mer än väl. Aldrig tvivla <3.

Oj då innan allt blir fel. The End. (Även mycket bra låt)

P.S Bröder var är ni?! Eran lillasyster saknar er även om hon är väldigt liten och hon tycker om er väldigt mycket faktiskt och hon behöver er nu men men till jul så. Kanske. D.S