Samma problem

Min Bijit. Vi bråkar en del ibland men efter gårdagens samtal insåg jag att vi nog i slut ändan alltid lyckas få samma problem. Med eller utan pojkvänner. Samtidigt eller vid olika tid punkter. Vi kommer nog inte undan känslan Vi mot världen. Den följer oss och gör oss påmind då och då. Men ska man klaga? Njaa. Tror inte det behövs. Det är jävligt skönt att ha det där.. Tycker jag i alla fall.

He kissed me 'til the morning light. Det var en underbar kväll igår. Då visste jag verkligen vad jag levde för. Carribean filmen som jag inte ens kan stava till var väl ingen mega hit men var ju där med hyfsade personer så ;). Älskar att ligga i min säng med dej. Skulle gärna ligga där hela mitt liv och se det försvinna tillsammans med dej. Älskar dej Pekka <3 Vart ska vi ta vägen? 

Lyssnar för tillfället på:
Nans song - Robbie Williams (Amandas redovisnings låt)
Samson - Regina Spector  (P3:s fel)
Cancer - My chemical romance (Cillas redovisnings låt)
What's that sound (Måste ska redovisa den)



You said when you'd die that you'd walk with me every day
And I'd start to cry and say please don't talk that way
With the blink of an eye the Lord came and asked you to meet
You went to a better place but He stole you away from me 

And now she lives in heaven
But I know they let her out
To take care of me 

There's a strange kind of light
Caressing me tonight
Pray silence my fear she is near
Bringing heaven down here 

I miss your love I miss your touch
But I'm feeling you every day
And I can almost hear you say
'You've come a long way baby'

Känner igen mig så äckligt mycket. Det är annorluna med dig än de andra jag har förlorat. Det är pinsamt men sant. Jag växte bara upp på riktigt med dej. Du var den enda som klara mina 18 år. Jag vet att jag alltid kommer sakna dej extremt mycket. Varför kan ni inte se när jag tar studenten och min produktion. Men ni vakar över mig ni tar hand om mig. Jag vet det. <3

Mesta är sig likt.

Det var fint i fredags. Begravningen var fin, jag klarade att spela men allt var så jävla sorgligt. Kullenfestivalen dock inte lika sorglig.. Härligt att man hade nått att göra sen på kvällen. Helt okej kväll faktiskt. Kändes mest som att alla var borta mest hela tiden men ändå. Mys. Lördag var en hyfsat bra dag. Palla sig upp för att gå till stan och köpa present till mor.. Det blev nog bra ;) .. Mysmys med Pekka. Jätte mysigt. Innan han fick åka hem och jag till Klas. Där var det fest och allting rullade på.. Söndag däremot ingen hit direkt. Nu ligger mina betyg allt risigt till och ångesten blir väl bara större och större. Men men. Försöka leva livet och fixa till allt.

Det är för oss solen går upp, lyser som guld för kärlekens skull.
Alltid - Älskad, Saknad




Hade jag bara någon att prata med nu.

Då skulle allting gå lite lättare. Men det har jag inte. Lr visst jag har hur många som helst att prata med egentligen. men det finns bara ingen som passar för det här. Ingen som får fram de känslorna jag har i ord. INGEN............ Hem från skolan tillbaka hem från skolan. Vill aldrig mer tillbaka men jag går dit igen och igen iaf. Mår varken bra psykiskt eller fysiskt. Är det ingen som kan fatta det. Acceptera det. Är det verkligen ingen som ser. Pekka är väl den enda som lyssnar på mej men jaa han får bara all skit. Och förlåt det är verkligen inte meningen. Men det blir så ändå. Mitt liv är inte enkelt just nu. Inte på det sättet jag lyckas se det iaf.

Kan inte förstå. Hon är död och vi kommer aldrig att träffas igen. Det finns ingen kvar nu. Alla har dött.
Men det är ändå bara ord för mej.

....................När allting svartnar.

Hemma hos Pekka

Helgen har jag tillbringat med Pekka, hos Pekka. Ända sen i Onsdags har jag varit  där. Hmm ja fast med lite resor hit och dit. I fredags var vi i gbg och shoppade lr hmm egentligen skulle Ågren dit och shoppa men i slut ändan följde han inte med överhuvudtaget. Då blev det bara jag och Pekka. Fast hmm det var bara jag som shoppa. Skoj ändå ;). Men nu är jag hemma iaf.

Ångest.. Mycket ångest har jag över en speciell sak. Bläää.

Vilken låt ska det bli? Jag vill att det ska bli bra. <3 Går inte en dag utan att jag tänker på dej. Kvällarna är värst. Då är jag ensam. Även om jag inte är det. Men jag vet ändå vart jag får gråta ut. I din famn.

Förlåt. Kanske tänker jag tankarna ibland. Men jag kan ändå inte göra det. Vi har en framtid ihop. Vi har ett förflutet ihop. Jag vill alltid leva med dej. Älskar dej Pekka.

Vidare till tv:n

Kärlek.

På väg :D

Lr snart är jag på väg iaf. Att hämta peace and lovebiljetterna. Tjoohoo. Aldrig att jag längtat så mycket till sommarlovet. och ändå ska jag mest bara jobba. Hatar skolan.

Jaa vad har hänt i dag. Haft ångest över enmansteatern. Måste ha ett slut MÅSTE. Gjort Spanska prov. Hmm gissar på VG. Tyypiskt. Fått reda på mitt über bra matteprov. tror att jag skippar sista provet faktiskt. Får nog bli i trean.. Ååh herregud trean sååå underbart. Och slutproduktion till Hösten. Sen ett VG på Naturkunskapsprovet. Ni ser allt handlar om prov just nu. 

Men som sagt hämta biljetterna snart. Och kanske åka till Pekka.  Idag lr imorrn.. 

Saknar dej <3
 

Bara behöver

Hmm. Först tänker jag bara konstatera att jag fortfarander stör mej på sånna här sidor som hänger sig exakt hela tiden och raderar allt man skrivit precis när man är klar. Men jag tror nog jag behöver skriva av mej lite. Hmm försökte skaffa mej en bilddagbok istället. Det går inget vidare. Usch såå jobbigt. men men titta om ni vill. Syntpopper.bilddagboken.se. Det är alldeles för svart för att jag ska orka nått överhuvudtaget inprincip. Lr jaa visst hade jag kul i helgen. Var mycket kul hos Johanna. Men vilken helvetes tid är vi inte inne i lr jag iaf!. 18. Nej tack. Fattar du inte jag har inte tid? Men så blev det. Och jag får väl presenter senare. Hmm ärligt talat så bryr jag mej inte. Jag önskar mej bara en enda sak just nu och det kommer jag aldrig att få. Jag kommer aldrig att få tillbaka dej. Jag tänker aldrig glömma lördagen och jag är så glad att jag har den. 9/5... Jag har inte tid att känna efter. Jag vill bara vrida tillbaka tiden. Snälla.

Hmm läxa efter läxa efter läxa är det. Och så prov förstås. Mer än vanligt Känner för att skolka resten av terminen. Inte så dumt nee. Men kanske inte. Mina betyg ser hmm hemska ut. Sista danslektionen imorrn det är pisstråkigt. Mera mera mera vill jag. Och så tandläkaren innan. Hmm detta måste vara ytterligare en helvetes vecka. Detta är nog en helvetes tid somsagt.. Pallar inte.

Vila i Frid Mormor, vi ses snart igen! <33