Voy a España!!

På fredag bär det av. Tänkte bara meddela de som lyckas komma in till denna underbart vackra blogg att dett förmodligen inte blir något skrivet förän tidigast 11 mars. Trots att jag mår snäppet bättre. Nu är det bara stress som tynger mig (för tillfället, när jag inte tänker). Ne, men jag åker då. Så ni slipper mig! Dom flesta av er i alla fall. Till Spanien, Till Madrid, Till Villanueva de la Serena och förhoppningsvis till lite varmare trakter.

Pekka, du kommer saknas. Ha en världsbäst födelsedag!! Förlåt för, jaa det mesta. Verkligen förlåt. Vet att jag kan vara a pain in the ass mot dig.. Te quiero mucho!! (buenos ;))

I'll be back :D


För er som undrar...

Jag har gett upp det mesta i mitt liv och återkommer när jag mår bättre. :(


11 dagar kvar :D. Jag saknar dej sååå mycket.

Dålig dag :(

Idag har från att varit en hyfsad morgon, till en bra skoldag, blivit en dålig kväll, vilket resulterar i en dålig dag. Jag saknar människor. Önskar  engagemang från människor. Vill bara gråta. Har däremot fått min mobil men pallar inte starta den. Fattar du inte, jag kan inte utan dej. FAN. Och jag behöver massa kramar speciellt från några få speciella.

Jag söker någon som hjälper mej att styra upp mitt liv, så du som är arbetslös och har en tendens att lyckas få människor att göra det dom borde får gärna söka. Behövs dock att man kan ta vara på mig dygnet runt då jag är en ren katastrof.

Jag längtar tills nästa vecka!! Det är LOV då. Sen längtar jag till SPANIEN!!! Jag vill vara där för resten av mitt liv!!!



Snälla du kom och ta mig i din famn!

Spanienutbyte!

Mycket har hänt. Men jag kan börja med att berätta att en sak är sig lik. Jag är trött. Så oerhört trött!. En långvecka som har gått otroligt snabbt och jag har lärt känna en hel drös med nya människor. Spanska som Svenska och vissa mer än andra.. Det flesta sakerna som har inträffat under veckan har kretsat runt allt vad utbyte heter och det mesta har varit kul. Men som vanligt i Elviras liv har en del tråkigheter hänt. Den största är att du har lämnat oss. Jag undrar om det inte finns nått slut på sorgen i vår släkt? Gud vill nog inte ge en människa endast lycka. Så Vila i Frid nu Isabel. Jag vet att du inte mådde alltför bra men du var värd de, du var värd att må bra. Allt det där ledsamma var jag tvungen att förtränga den här veckan. Det skulle bli en bra vecka. En bra vecka som aldrig kommer igen. En vecka fylld med fart och fläckt, med dans och sång och allt annat där omkring och även lite slalom för min del. Jag saknar det väldigt mycket även om det tog kraften ur mej. Jag saknar Bea. Men snart ska vi träffas igen! Men sen, det får man se.

Jag förstår i alla fall varför jag har drömt om ett utbyte! Så kul! Det luktar fortfarande spanjor i ditt rum.

Får börja räkna dagarna nu!!! Och snart är det lov. Jag har en bra tid framför mej!

Puedes contar conmigo är en extremt bra låt!!! Fast den är bäst när ni sjunger den ;)