På tiden!

Nu har jag lämnat skolan, för alltid. I allafall gymnasiet. Jag är numera inte tvungen att gå till skolan varje måndag till fredag. Jag är klar med allt och på söndag bär det av till London! Huvustaden i England ;). Ett land som jag aldrig besökt förut. Det blir bra. Resan blir med estet! Hoppas på ett bra avslut nu av de tre långa åren. Resultatet av det här årets studande är jag i alla fall inte missnöjd med. Det finns en lärare som har bedömt många av oss fel men vad gör det för mig egentligen när det gick så bra i allt annat! Men arg på henne, det kommer jag vara länge. Det är en princip sak! Men somsagt idag städade jag ur mitt skåp, hade min sista lektion och drog en lättnandets suck.

Ikväll har tydligen Louise bjudit in sig själv och många andra till mig för en sista träff med PFK! Det finns 25 kronor på min balkong! :) Hade egentligen tänkt mig en soft kväll med Pekka men det blir aldrig som man tänkt sig. På gott och ont!

Beklagar förresten att det inte blivit något bloggande på ett tag.
Min dator har förlorat kontakten med bredbandet.

Nu är det dags att sola och om vi inte ses så är jag tillbaka 6 juni!

6 år?

Pappa har börjat inse mitt läge och tjatar på mig för att komma ner och leka med Wilma och Emelie och allt va de nu heter. De kanske kan vara runt en 6 år eller? Max. De skulle ju tro att jag var en jätte när jag kom ner, när stackars pappa fått dem att tro att jag är en liten flicka.

Ne ska de bli något av blir det till att hitta någon i sin egen ålder.

Dagarna går.

En dag går märklöst förbi. Man märker knappt hur timmarna går. Man hinner inte med mycket. Så är de flesta dagarna. Ibland händer det ändå att en dag blir minnesvärd. En sådan dag behöver jag verkligen nu. En dag som blir minnesvärd på grund av en lycklig sak. Jag behöver ett tecken. För det är tragiskt hur mitt liv passerar. När något jobbigt tänker man - Jag klarar inte ett liv utan dig. Men här är jag nu.

Och hur många dagar, månader och år har inte gått sedan det där hände, fortfarande känns det i hjärtat. Jag vet inte vad jag vill. Jag vet vad som är rätt, det gör jag. Men vad vill jag?

Jag har klarat av ytterligare, en födelsedag, blivit ännu ett år äldre. Men det känns inte så längre. Känns som jag stannade för några år sedan och aldrig kommer att kunna bli äldre. Innombords så vet jag att jag har förändrats, men det känns inte så.

Och fortfarande säger människor så
att det var enklare då
så mycket enklare då


Men nu är vi här.

(Tillslut vill jag bara påpeka att blogg.se tydligen gör lite som den själv vill och raderade halva mitt filosofiska inlägg så fick försöka hitta på ett nytt avslut).


Det skär i hjärtat.

Ibland. Ibland vet man inte om man får tillåta sig att vara glad. Det är inte lätt att vara båda två, ledsen och lycklig på samma gång. Det är väl ändå så det är just nu. Livet leker med mig. Jag närmar mig förmodligen mina ljusa stunder och solen skiner. Ska jag hoppas nu? Det har ju varit en bra dag, trots allt. Men idag var det ett år sedan. Det känns inte så länge sedan. Jag minns allt jag gjorde den dagen. Samtalet, skolan och 8 månader (vid närmare eftertanke så betyder det att det är 1 år och 8 månader idag, för så fungerar livet). Jag minns även konserten. Jag gjorde allt för din skull då. Både före och efter. Det är för din skull jag gör saker som känns svåra. Du skulle bli stolt, eller ni skulle det.

Får man tillåta sig lycka då när sorgen är så nära?
Man måste väl det för det enda som betyder något är att man går vidare.
Folk har svårt att ta hänsyn till när det händer en massa skit i ett liv.


Saknar, saknar... Tror nog fortfarande att du lever. Men det gör du inte. Men du har din plats.
För kärlekens skull, går livet vidare. För att du finns där och vakar.

Jag har satt min fot där för sista gången. Du är så älskad mormor.



Och jag kände det från början, jag tror jag älskar det här.

Då kom tårarna, dom första tårarna. Jonas Larsen?

Stress.

Idag har det varit 6 maj. En dag som visade prov på att det är mycket att göra i maj. Det har varit stressigt mestadels av dagen men ändå har den varit bra. Helt okej, solen har lyst på oss på jorden idag! Det gör mig lycklig. Det här med att man blir kärare på våren, det kan nog stämma. Solen gör allt. Jag är kär i det mesta!


Yesterday. For the last time.

Maj månad.

Nu är det maj, solen skiner ofta och varma dagar börjar bli lite av en vana. Något man i alla fall hoppas på. Maj månad förra året var en utav de värsta i hela mitt liv därför hoppas jag på att maj blir lite mer uthärdligare i år. Det är jag värd! Fast det kommer kännas i mitt hjärta även detta året.

Maj:

Föreställningar att se
Konfirmation jag tänkt besöka
Massage
Kullenfestivalen
Ölbrännboll
Konsert att spela på
19 års dag
Flarken
Ellens 18 års dag
(Pluggande)

Säkert mer, det blir fullt upp helt enkelt!