Skolstart

Denna skolstarten känns lite tyngre än alla andra på något sätt. Det blev inte så mycket läxor gjorda under påsken. Det är mycket att ta igen nu och mycket som ska göras innan studenten. Men studenten närmar sig med stora steg. Det tackar jag för. Jag kan även hänvisa till min bilddagbok igen. Syntpopper.bilddagboken.se för det börjar komma in en hel del bilder där nu :).

Dessutom är det kanske en två års fest på gång. För att fira Louise och Oscar alltså. Louise har  bestämt sig för att det är jag som ska hålla i den. Åååh. Aja, ska väl försöka då. Lär väl ske i början av april lr så. Som tydligen är snart.

Läxor nu då kanske Elvira. Som du lovat dig själv i några veckor nu.

Ikväll är det dans :)

Kan vara dags...

Jag har inget positivt att meddela just idag. Det är mest katastrof i mitt liv. Kommer ni nära mig är det de ni får höra. Kan inte rå för det. Det är ångest för hela slanten. I allt. Det måste bli en ändring. Men jag ser ingen utväg. Hjälp :(

Johan gjorde mig däremot nyss påmind om att om tre månader går livet mot ljusare tider! Om tre månader! Sen vet jag vart jag ska sätta mina fötter i ett år! Nästan lite stolt över mig själv, utan att knappt behöva anstränga mig. Ibland ska jag väl också få lite flyt :).

Spanien. Saknart. Brevet från Angel gjorde mig så sorgsen, och lycklig på samma gång. Bättre engelska kan det väl inte bli. Att han verkligen försökte :). Och att dom kanske kommer till sommaren får mig glad! Hoppas verkligen på det.

Ja men då ska jag väl ta tag i bilddagboken lite kanske. Och nån läxa.

(Hjärtat slog till snart ett år sen du lämnade oss </3. Du är saknad var eviga minut)


På återhörande.

España 2008!!

Underbara minnen. Det här är det bästa jag någonsin bestämt mig för att göra och jag längtar tillbaka varje minut!. Spanien var underbart. Madrid är extremt stor stad som är helt underbar speciellt på natten, då alla är underbart lyckliga! Det blev dock ingen fest där för vi hade ju pappa Erik med oss. Men det var helt okej att bara spana in alla andra. Massa kulturella saker och lite shopping och solade. När det senare bärde av till Villanueva så var nervositeten ganska hög för en del. Själv var jag mest bara glad. Där väntade Bea!! <3. Jag hade verkligen saknat henne. Där fick jag mig två nya pappor så det känns bra! Två små systrar och en underbar mamma!! Inte för att det är något fel på min riktiga familj men ändå. En till skadar aldrig! Min andra pappa är Ángel. Det ska sägas att Ángel är två år yngre än mig! (Dessutom trodde han för ett tag att han skulle bli morfar, that's my dad)Jag älskade min spanska skola, min spanska familj, den mesta maten jag fick och alla människor. Det mesta helt enkelt. Just det jag älskade festerna med. Att komma hem halv sex på morgonen är fest bara de :). I Villanueva blev det en del språkövande, kulturella saker igen, fest, café möten, parken, shopping och massa mer. Avskedet var en av de värsta sakerna jag varit med om, eller det gick faktiskt bättre än jag hade trott men ändå. Saknar allt så mycket. Fast det finns bra saker med Sverige också, vattnet och att det är varmt inomhus. Min familj, Pekka, Louise och Cilla. Och ni finns ju kvar mina utbytesvänner :)

Kommer verkligen sakna min familj, Bea och Ángel! Jag bara måste tillbaka till er! <3 Hasta pronto!



Besos <3