Det är du som vakar nu.

Jag saknar min mormor såå himla mycket.
Bara saknar.
Du får vaka över mej en massa nu när jag ska somna ensam.
Jag gillar det inte.
Önskar du låg hemma i din säng även om jag ibland får för mej att du gör det.
Vet att det ändå inte är så. Men ändå.
Om du än då kunde komma tillbaka. Älskade Mormor.
Är ändå glad att jag fick det där allra sista. <3

Kärlek <3

Fest

Fest hemma hos mej i lördags. Jag hade iaf kul vet inte riktigt hur det var med alla andra ;). Va inte så stort direkt lite folk bara. Men som sagt Kul! Pekka. Han är världens underbaraste sötaste pojkvän. I alla lägen. Det kommer alltid vara du och jag för jag går sönder utan dej.

Jag vet att när jag blir stor är du ändå alltid min lillebror. <33

I söndags var jag och älsklingen på Sommarland och bada och lite skit. Väldigt värt faktiskt :D

Vad ska man säga jag jobbar på och längtar till Sthlm, lönen, vissa personer tex Pekka och solen :)
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva jag saknar nått. Vet det där, men det är något mer.


Nee snart börjar man jobba igen

Kärlek <3

Saknad av någonting

Kom precis på att jag saknar någonting men kan inte sätta fingret på vad det är. Inte överhuvudtaget faktiskt. som vanligt länge sedan jag skrev. Totalt värdelös på sånt här tydligen. Men det viktigaste är väl ändå att jag lever kanske. Vart ledig väldigt väldigt mycket nu och det är väldigt väldigt skönt också. Att få hitta på lite saker med. Det är skönt o va fri. Att va i Västerås med Pekka är iaf lite frihet.

Vad har hänt mer. Ingenting och allt. Börjar jobba om typ tre timmar. Blir bra. Förutom att en jag stör mej på extremt befinner sig på jobbet då. Usch inte säga så Elvira. Nee men det funkar bara inte. Men jobb är bra grejer. för det mesta iaf.

Kanske vet jag vad det är jag saknar. Men vi har det så bra ändå du och jag. Men ändå. Det känns så fel. Känns som jag sabbar för dej med. Men du är världens mysigaste pojkvän och inte alls lika konstig som de andra. Lr joo fast på ett sätt man förstår iaf. Jag älskar dej.

Ska testa igen på bilddagboken.


Kärlek <3


10 månader / 2 månader

Ibland känns det som det har blivit så mycket mer än 10 månader och ibland känns det som så mycket mindre. Men det är väl så mitt liv är alldeles overkligt. Och det andra är lika overkligt det med. Jag saknar dej såå mycket. Och ikväll förstår du kommer Pekka och du skulle bara veta vad jag har planerat att jag ska göra. Lr det vet du nog men hoppas du tycker det bara är kul iaf ;)

Föresten vad har jag hållit hus den senaste månaden?

Jo först var det Kalmar så klart och det var bra :). Eva är 14 nu och jag i chocktillstånd. Blev ett bad där iaf och lite minigolf och shopping. Öland ååh det är underbart. <3

Sen mina första jobbdagar och det rullar på där uppe. Om 2 timmar ska jag befinna mej där igen. nej jag trivs :). Hade vart ännu bättre om det inte regnat hela tiden bara så man kunde hitta på lite mer.

Peace and Love yeeah. Jag tyckte om det. I år igen fast det var lite mer utspritt i år med bra artister alltså. The Sounds och The ark var nog det bästa. vad såg man mer? Kom inte ens ihåg det när jag var där uppe. Di Leva, Mando Diao, Sugarplum Fairy, Sahara Hotnights, Lars Demian, Kristian Anttila, Marit Bergman, Lasse Lindh, Melody Club, Weeping Willows och så sprang man väl förbi en hel del bra.

Störst kaos var det nog ändå när Lars Winnerbäck blev insatt istället för nått. TBA vad det nu är. Det var inte största scenen direkt. Folk så långt jag kunde se, stod ungefär längst fram på Lars Demian som spelade innan men istället för att se Winnerbäck så gick vi där ifrån. Det finns ett bra band som heter Sugarplum Fairy grymma på scenen :D. Mycket bättre än att se Winnerbäcks rygg och höra han sjunga lite svagt  Det du anförtror åt mej är det jag anförtror åt dej. Om det är så det är.

Nee får väl laga mat och åka och jobba nu. Förresten bilddagboken. Var tänkt att jag skulle lägga in bilderna för juni idag men sidan funka inte. Tyvärr

Kärlek <3