Fiesta!

Jag lever, så vi hörs väl någon gång.


Tack och Hej.                                                      // Elvira


Happy!

Jag känner mig ovanligt Happy inombords... Kan vara en kick av övertrötthet, kan ha att göra med bilderna som togs förut och kan ha att göra med mina framtidsplaner. Lägg betoning på det där med planer. Sorgligt men sant ingenting bestämt!

Alla planer i mitt huvud just nu:

Körkort
Hemlig grej
Spanien
Utomlandsresa
Hultsfred
Taize!


.... MER ....

Lyckas jag uppfylla en av de sakerna är jag lycklig eller två. Taize är ju bestämt.


Now I'm a grown up. Stands on my own, as we say....
Sleep, I don't need to sleep... Tired.

Buenos Noches!                                             // Elvira

Yellow

Imorgon börjar påsken!

Jag har inte jobbat på hela veckan men ändå inte lyckats med så mycket. Jag är en dålig människa. Jag skulle förtjäna vara med i Rent Hus för att jag inte klarar av att städa. Jag skulle förtjäna vara med i Sveriges värsta bilförare för att jag inte klarar av det där med att öva inför körkortet. Alla sånna där program där man skämmer ut sig själv där skulle jag förtjäna att vara med!

Den senaste tiden har jag haft en himla massa dans i huvudet. Bär på 6 danser som jag inte får tappa alls men självklart gör jag det ändå. Har också försökt få in hela teoriboken det går sådär och är inte alls lika kul som att dansa dans efter dans. I helgen var jag på Flämslätt på DÅM. Distrikts Årsmötet för Svenska Kyrkans Unga i Skara stift! Det var soft, speciellt när man satt där som ersättare och inte hade någon rösträtt, vilket i slutändan ändå var ganska frustrerande. Det var kul :). Efter detta tog jag mig till Pekka och spenderade ett par dagar i det underbart hemska hålan Tidan. Lovar mig själv att aldrig komma tillbaka men vad har jag för val när världens mysigaste kille idiotiskt nog vägrar flytta därifrån.

Imorgon ska jag ägna hela förmiddagen med teori på körskolan Jippi!! Hmf.. Borde väl egentligen ha läst ut hela boken då. Så jag ska jobba på det. Lovar! Efter teorin ska jag kanske ta en fika med Andrea för att plugga ännu mer teori kanske. Sen ska jag träffa Magnum igen :D Woooho!

Dessutom har jag hittat platsen jag vill gifta mig på! Men det är egentligen bara en liten parantes!

In the future where will I be?                                            // Elvira