Imorgon är en annan dag.

Det är jobbigt just nu.
Jobbigt, med allt möjligt.




Jag kan inte förstå hur du kunde göra så
Livet det går vidare för dig men det är svårare för mig
Jag önskar att det blir vi två någon dag
Men det tror inte jag.

Jag vet att du finns därute någonstans
Och jag kommer leta rätt på dig och säga
Jag älskar dig!

Älskade Bijit, minnen för livet <3

Tid.

Nu var jag fast besluten i att skicka ett mail till Amanda. Det är kris. Det var bara det att din blogg var aningen knepig för tillfället så jag kom inte åt mailaddressen. Inte kommer jag ihåg den knäppa bara sådär. Amanda jag saknar dig, jag behöver dig och jag tänker på dig konstant. Bara du kan få min hjärna åt rätt håll igen. Jag måste ha vänsterhalvan på högersidan eller nått. Eller vänta har man inte de.. Äsch. Need you. Förresten, när vi kommer vet jag inte än, pratar om det på torsdag.. Vi är ju alltid lite försenade i allt vi gör.

Det är mycket jag borde göra som jag inte gör, ungefär allt jag inte gör. Jag borde städa, ringa ett x-antal vänner, lära mig flytande spanska, hjälpa till hemma, ta tag i körningen, öva klarinett.... och så vidare.
Men vad gör jag? Jo jag jobbar (visserligen nödväntigt), drömmer om en massa resor, ser på tv, sover en massa och en massa annat.
 
Jag drömmer mig bort till en annan värld.
 För här, här vill jag faktiskt inte vara.
Trots att allt är perfekt.
Jag vet att jag har mer att ge.


Ibland tvivlar jag men jag kan inte förstå varför.                       // Elvira

17 november

Tiden går så snabbt så snabbt. Om en kvart ska jag vara på musikskolan för att spela jullåtar. JULLÅTAR... Nu så är det jul igen. Vi kommer att börja med julspelningar den 28 november. Tragiskt men sant. Och så rullar det på. Jag vill inte att tiden ska gå så fort. Jag hinner inte med. Och snart har jag gjort mina nio månader på jobbet. Jag lovar snart kommer dagen då jag skriver att jag slutade för gott.
 
Idag är det iaf 13 år sedan det var 17 november 1995. Det var dagen då en stor snöstorm drog in över skaraborg. Jag minns precis vad jag gjorde trots att jag bara var sex år. Jag kämpade mig ner för den stora backen med mamma, Tobias och Ellinor för att lika snart få kämpa mig tillbaka med Tobias igen. Vår lärare kom aldrig till skolan. Och så vidare och så vidare. Jag minns allt.

Har under eftermiddagen suttit och klickat på youtube och kollat gamla klipp ifrån skolan. Jag vill ändå komma ihåg vad jag lämnade. Och jag kan inte låta bli att sakna det lite smått ibland. Eller nej jag saknar absolut inte skolan, bara det som Es3b stod för när det var som bäst!

Åh förresten. Jag älskar barn åh vad jag älskar dom.
Fast jag lovar de är jobbiga i grupp. Gruppbeteende på högsta nivå.

Är det så att P kommer ikväll?                                            // Elvira


När man vet vad man får och inte.

Jag vill säga saker jag vet att jag inte får säga.
Ifall jag skulle dö innan jag hinner vakna.

Idag
har jag jobbat med 12 av mina 5 åriga guldklimpar.
har jag spelat på lunchmusiken i kyrkan.
har det brunnit på Katedral igen.
har jag handlat med pappa.
har jag insett det enda positiva med att bo i Tidan.
har jag sovit mellan 3 och 6.
har jag lagat middagen.
har jag spelat piano.
har jag sett på Idol.
har jag insett att det inte finns något mer tragiskt program än Idol.

Dagen kanske har varit lite utstickande ändå.
En medelklassdag?
Man kanske tjänar på att skriva ner vad man gör...
Eller?

Jag vill säga saker jag vet att jag inte får säga.                              // Elvira

Att tycka synd om sig själv...

Det måste var min absoluta specialite.. och just nu är jag sjuk. Jag har varit det i tre veckor och vill bara bli frisk igen. Dessutom fick jag förut en två cenitimeter lång tagg i mig. Mitt i handen. Aj. Ingen hör mina klagande rop. Därför tycker jag synd om mig själv. Jag tänker göra det för resten av mitt liv. Så det så.

Äsch jag är åter hemma igen! Hej,hej.
Just nu har farsdag pågått i 22 minuter.

Min far har fått en engelsk taxi iform av en leksaksbil som han kan leka med. Den visade sig även ha sånna där lyxhjul så om man drar bakåt så åker den framåt! Mamma fick dessutom en likadan (även fast det inte var morsdag) eller ja hon fick en buss istället. Värsta bra farsdagspresenten. Det som var bäst med den var att den var på rea. Vilken sovenuirgrej va! Imorgon väntar ytterligare ett par saker.

Imorgon är det även, jobb... Stiftungdomsmässa. Vilket betyder tidig morgon. Jag har nästan inte jobbat någonting på tre veckor ändå känns det tungt att ta isg dit. Förmodligen för att det är just morgon och jag är sjuk. Efter att ha överlevt mässan är det tänkt att jag ska följa med på 90-årskalas. Vi får se om dagen blir som jag tänkt mig. 

Det allra bästa som finns är att veta att du finns.
Hjälper mig upp när jag faller.
Och alltid vakar över mig! <3


Nu är det God Natt!                                                       // Elvira