LAN

Mitt databeroende har blivit värre. Sitter för tillfället på ett LAN. :O. Jo jag vet det är inte första gången, men första gången jag varit aningen delaktig i alla fall. Mycket trevligt! Snart ska jag nog sova ändå. Känner att det vore ju trevligt. Data data data är ändå lite för mycket. Och för mycket pizza chips och cola. Mår aningen illa. Trött. Nee pigg :P.

När man går från landet intill Tidan "city" och "city" är helt nedsläckt och det stormar och är kolsvart ute. Då är det läskigt. Då tror man att man är med  i en skräckfilm!


Databeroende.

Har inte kommit på ett nytt ämne att skriva om, som jag kanske lovade i förra inlägget men kan alltid skriva om den gamla dragningskraften till datorn som åter har kommit tillbaka. Jag bestämmer mig för att inte sitta vid datorn längre, går upp för trappan och hamnar sedan där igen. Jag måste sluta sitta vid en såndär apparat. Dessutom ska jag åka till Pekka som är på LAN imorgon. Tänkte ta med mig datorn. Inte för att Lana dock men för att använda dom. Ska åka dit om det inte är storm imorgon då förstås som dom så snällt lovar på tv. Fattar dom inte. Jag vill inte ha någon storm för bussarna slutar gå för mindre och jag behöver buss imorgon. Vi får se. Jag behöver min pojkvän också. Går inte att sova annars eller andas. Det blir panik för mindre utan dej.

Idag var dagen då Elvira och hennes mamma återigen släpade sig till en balklänningsaffär. Denna gång i Skara. Och det får väl bli att köpa en där. Men jag är så frälst i lila sen jag såg den fina i Skövde så får nog bli lila i alla fall. Frågan är bara vilken modell. Har två helt olika klänningar ute på förslag på Bilddagboken. Där heter jag Syntpopper. Hjälp mig gärna. Fast jag vet vad jag vill. Ha hälften av varje. Säger inte vilken halva dock. Åh vad den klänningen skulle bli fin. Jag får se måste bestämma mej denna månaden i alla fall.

Jag har haft två starka teman denna veckan. Ett är hata Per Gessle. Vilket inte innebär att jag hatar sånger han skrivit eller Gyllene Tider. Jag hatar han inte heller i alla lägen. Bara när han tar åt sig för mycket av äran. Du får lov när du står där själv då kan du faktiskt köra din grej, då har du chansen. Men istället så sjunger du alla möjliga låtar. På DIN turne borde dina egna räcka och på Gyllene Tider 2004 hade det räckt bra utan Här kommer alla känslorna på en och samma gång låten. Det är principen ni vet ;). Det bästa du någonsin gjort är nog att ge Min tjej och jag till MP. Gör mer sånt, tack. Om du någongång skulle få chansen till det igen.

Det andra är att jag har haft en del väldigt bra dagar den senaste tiden. Det finns dom som har det mycket värre och jag har det riktigt bra. Mina relationer är på topp, jag har en massa att se fram emot och snart är det dags för studenten! Det är en massa plugg förstås men när man är van med att gå i skolan dygnet runt känns det väldigt bra med att få sovmorgon ibland och sluta tidigt ibland! Jag behövde din vänskap igen! Och jag är helt fantastiskt kär i den där söta pojken som jag kallar för Pekka.

Så nu har jag i alla fall fått skriva av mej mina tankar!

Förresten, kvinnan i balklänningsaffären tyckte vår pjäs var extremt bra! Hon fick rysningar. Det känns bra :)

Un viaje a Villanueva en España!

Jajemän. Stolt över rubriken som jag skrivit alldeles själv. Jag ska åka till Villanueva de la Serena.. Hm fast ingen som läser detta har nog missat det.. Först kommer dom hit och det är så bra att dom räknar ner. Då vet jag vad som väntar. 9 dagar..

Jag måste skriva dom där förbannade jäklans ångest framkallande sommarjobbsansökningarna NU NU NU.. Ne imorgon kanske. Imorgon då det redan är torsdag igen och spelkväll på KU. Kommer man ihåg något spel tro?? Jag tycker tiden går snabbt och jag gillar det inte. Jo ibland är det bra. Idag har jag sovit och läst bort mycket av dagen. Men jag var också på första discolektionen för terminen. Det var hårt. Det var sååå längesedan. Men men jag kommer igen.

Skara, det är allt många minnen här även om man ibland kan få för sig att hata staden för vad den är så har jag såå många minnen. Jag gick en genom staden och kunde nästan vid varenda plats komma på något jag hade gjort där. Fast det finns dåliga minnen med såklart.

Jag har inget att skriva. Ska försöka tänka ut något tills nästa gång. Tack och hej!


Ensam men Singing Bee blev min räddning.

Emil har alltså vunnit 50 000 kronor! - Singing Bee..

Yes det är nog mitt nya favoritprogram och jag hejade på Emil. Tjoho. Blev så glad när han fick alla pengarna! Inte för att det gynnade mig men han var bra redan från början. Han förtjänade det..

Nu är jag ensam igen. Pekka har åkt hem. Lika trist varje gång. Vill bo med honom helst <3. Helgen som gått har väl varit en helt vanlig helg. Umgåtts med Pekka och gjort mest ingenting och förträngt att på tisdag väntar ett nationellt prov i matte för min del. Hjälp :O. Varför har jag inte övat? Vet ju hur svårt det kommer att bli. Man måste ha 12 rätt för godkänt. det kan låta lite men förra gången fick jag tyvärr bara 5 och då svarade jag ändå på alla bra frågor. Helt enkelt bra fantasi men dåliga mattekunskaper. (Tydligen).

Imorgon så blir det till att klippa sig. Förmodligen blir det väl en likadan frisyr igen fast mindre sliten. Sen måste jag fixa pass och balklänning också. Börjar bli smått stressad. Och läsa matte och samhäll... Hjälp :O. Fika med Magnum imorgon också!!

Ha det bra. Jag försöker!

Två frågor!

Varför ska någon hacka sig in på bilddagboken just idag när jag har tid och håller på att lägga in en massa bilder? Varför någonsin?


KU började bra!

Det var verkligen en bra terminstart på KU och det vådar ju gott inför terminen speciellt eftersom jag satt med och gjorde terminsplaneringen :D. Sen det där med jobbet. Ja kanske lr jo varför inte! Det vore ganska gött det där :). Sen kanske inte allt var kul såklart, att höra och så. Det betydde mycket att du pratade med mej och för en gångs skull inte spelade pingis tills du skulle hem. Jag är glad på dej! Hemvägen var ju inte heller som den brukar men det kommer fler torsdagar till sånt!! Det blir nog en bra termin!

Nu är jag hungrig jättehungrig. Så hungrig att jag inte orkar ta mig ner för trappan för att fixa någon mat.

Slappa eller Festa?

Bra 2008?

Under min promenad till musikskolan funderade jag på allt jag skrivit om hur bra 2008 ska bli. När jag tänker efter har det inte börjat speciellt bra. Känns ju lovande detta.

Jag lyckades redan under nyårsnatten starta ett bråk med min pojkvän.
Har varit osams med min bästakompis.
Det var storm uppe i Sälen så man frös halft ihjäl.
När jag för en gångs skull fixar en ny mobil så funkar inte simkortet.
Jag har haft väldigt mycket ångest över en sak exakt hela året.
(Minns inte några fler av dom dåliga sakerna jag tänkte på just nu. Kanske tur det.)

Men men, om man ser positivt så vet jag att en hel del bra saker har hänt också :) Så kanske det kan bli ett neutralt åt i alla fall. Skulle verkligen behöva ett sådant år nu!! Just nu är en bra tid. En snäll spanjor försöker lära mig spanska. Säger bara lycka till. Tror jag har blivit ett hopplöst flall. Imorgon ska jag i alla fall gå på lektionen! Måste öva nu. En sak till är bra. Jag känner mig nykär. Och ännu mer kär blir jag av lite konkurans :P. Eller vad tror du Pekken? Åh vill va med dej. 1 år och 4 månader och 1 dag nu om man ska vara noga.

Ikväll är det Ku och förut var det Klarinett!!

En sak till, Tack Louise och Cilla!





Jag är tillbaka!

Kan nu meddela att jag är tillbaka i hålan Skara och imorgon börjar skolan. Dock inte förän halv ett för min del! Lite positivt i allafall. Det är ett nytt år med nya möjligheter och det finns bara en sak jag ser fram emot just nu.... Spanienutbytet. Hoppas det blir bra. 2008 hoppas det blir bra. 8 är en fin siffra i alla fall. Det var svårt att släppa taget om Pekka ikväll när han åkte. Älskar honom verkligen. Även detta år! Mista honom för skolan. Blä. That's life.

Jaja.. nu ska jag väl vidare till bilddagboken kanske. Kan vara på tiden :), Besök mej på Syntpopper!

Jag är tillbaka