Mysigt.

Vart i Kyrkan idag.. Sen blev de möte med SKU.. och jag var äntligen så duktig och kom som ja tänkt nu i två år lr så :S :D.. haha.. Men det kändes bra.. Och kommer nog bli kul detta. mycke saker på gång.

Hmm med alla andra saker jag har på gång blir det väldigt väldigt mycket men jag ska nog klara de..

Trevligt samtal med Amanda sen efteråt.. Var det allt.

Usch vad jag känner att jag förnekar nått just nu.. :S.. Förlåt..

Ne det är ganska händelselöst i mitt liv just nu. och rätt trist. Och det blir inte som jag tänkt mej imorrn. Men jag kanske överlever ändå. Det kanske blir mys :S..

Shit hur ska jag hinna med bussen? Måste packa ner liite saker iaf. o sånt. blir till att gå upp sex. men orka. o läxan har jag inte gjort än..

Ångest.. Ångest överallt.. :(

PussPuss

Längtan..

Nee.. Nu längtar jag efter att ha lite vackra nya flumm bilder att titta på och lägga ut.. Hoppas jag kommer ihåg kameran på fredag så kan ja ta lite kort då..

Kanske kommer till kyrkan imorrn då :). O på träffen!! Det vill jag..
gäller bara att jag ska komma ihåg det med. hade glömmt bort va det var jag skulle göra idag.
sa till mamma att jag skulle till teater ju ;P ööh..

Nee men det händer ju seriöst. INGET just nu.. :S
Bara skola, läxor, sova.. och kanske äta då och då..
Och så datorn det är klart :)

För att tillägga nått så går mina gratis sms ut idag skulle jag tro..
Och sen har jag en 14 spänn att göra av med på telefonen om nån skulle vilja ha ett samtal från mej.

PussPuss


(Jag gick en liten tur på gatan här om dan.
Efter fem minuter träffa jag ett pucko barn.
Vart är du på väg ditt lilla fula flan?
Jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan!)

Friidrott :D

Får kallas att detta hör till sommar kategorin för icke kommer jag på nån ny inte.. Men satan ad det är kallt ute. Tog allt på mej vantarna där ett litet litet tag på friidrottsbanan lr va de nu kallas.. Kolla på Oscar o Pekka o Moroten ;P. Lr ja kanske inte kolla så mycket när dom träna men.. De  var trevligt iaf.. Sprang ett helt varv. :D Tro det lr ej ;).. Sen var det liite jobbigare när vi blev tvugna att springa till bussen.. Var inte alls lika skoj som o springa runt den där saken kostigt nog.. 

Sen har man vart i skolan idag.. Konstigt?!.. Teater engelska och Psykologi.. Låååång dag.. Utan överdrift. Ungefär inga raster från 08.00 - 15.20.. Men Psykologi lärarn var inte snål med rast inte.. gött de :D 

Nu har jag ett fritidskort igen :D Livet är räddat. Kändes svårt där ett tag men.. 

MAGNUM
  (ser du jag skriver om dej lr till iaf) 15 års jubileum snart?? Har iaf hur mycket räkor som helst i frysen just nu.. riktiga ;) haha dom kan vi sno. O du.. me löööv you. You know!! <3

Nee men jag har inte så mycket mer att berätta..

Man ska alltid tänka positivt.. men vet ni???...............
(Det är inte lätt när det är svårt!)

PussPuss

Ensemble övning

Skola.. och Klarinett..

Har inte hänt så mycket idag så tar det kort.. Sitter och väntar på Danne.. Haft tre rätt roliga teater lektioner med tre olika lärare idag :D..

Måste prata med dej Amanda känn dej träffad :).. Om SKU.. Men vi ses väl i skolan .brukar vi allt göra ibland ju..

aja o så måste man gå..

Blir nog skoj imorrn :D

PussPuss

Mys i Kyrkan

Ska snabbt försöka skriva lite om kvällen. Har skrivit varje dag sen jag skaffa denna blogg och ska försöka att inte bryta dnena braiga vana.. ;).. Träffat Fia idag :D:D Det var skoj. Och träffa Amanda var med skoj fast det hände rlite oftare. Vart i kyrkan och lyssnat på Amandas fader Reibjörn som spelade såå fint i kyrkan. för det var fint. Även om den där sista symfonin som tog halva konserten var rätt lång och jobbig.. Där i kyrkan lyckades jag börja tänka på ett antal saker..

Som att undra vad som händer om jag skulle ställa mej längst fram och dansa nu.. Skulle någon säga nått lr skulle jag få dansa? Hur rolig är inte Amanda när hon får sina skrattanfall i kyrkan?! Och verkligen försöker hålla inne dom.. Och räknade inte Fia liite fel nu på antal rutor i fönstret ;P. Sen tänkte jag på en massa annat med. Men jag kommer inte ihåg allt kul och icke kul längre. Tog lite bilder före och efter. När vi gick in var det ljust när vi gick ut var det mörkt ;)

Hitta ett fint halsband i kyrkan som ja tänker tvinga mina föräldrar att ge mej ;P. I julklapp lr nått så det känns lite speciell.. Hmm han ju kolla igen hela "affären" när Amanda och Fia aldrig kom. Kände mej rätt mobbad där i kyrkan ett tag. Var verkligen jag och alla pensionärer. I början iaf..


Fia
En av mina änglar. Idag var vi tre stycken och bara Johanna och
Susanna fattades.. Men kanske ses 15-17 då :)

dom
Amandas leenden slår allt man blir helt enkelt glad av dom. :) Men Fias
leende är inte helt fel det heller ju ;P
jag
I'm singing in the rain.. tjohoo så vackert ;)

de blir fel
Hade kul ikväll iaf.. Var meningen att det skulle bli vackert men. nehe
Fia bara tryckte. Fatta inte riktigt min kamera skulle ja tro
nu borde de ha blivit fint
Hmm fint skulle jag inte kalla detta heller. men finare iaf. var lite
mer beredd ;)


Vi höres..

vet fortfarande inte vilken låt jag ska ta till teatern än :S Blir ödet som får avgöra. Kanske har Amanda nån bra låt.. men men har bränt en hel skiva med massa låtar så. Hela 17 stycken.. oj ;)..

PussPuss



Besök av Putte

Hade nyss besök av Putte.. Igelkotten då.. Satan vad jag blev rädd ;). Kollar lite åt sidan och det kommer en stor fet igelkott emot mej. Rysningar i kroppen.. Och då brukar jag tycka om igelkottar o klappa dom o så ;P. men inte denna gången. Sopa ut den. lr han var snäll o gick ut mest av sig själv. Men inte för än han var på väg ut kom jag på att jag kunde ta kort så kortet är kasst. men blev ju så jävla rädd ;)

Putte
Kass bild jaa.. Men visst ser man att det är Putte iaf.


I wanna talk tonight.
About how you save my life <3

Matfestivalen

Matfestivalen igår.. Hmm var väl sådär.. Hela festivalen går ungefär ut på och hålla koll på vart man har alla sina vänner. Iaf för mej. Men men.. Sen var jag sur på allt och alla ungefär. Träffade iaf en massa roligt folk. Synd att jag inte tog kort på "the love of my life" haha. Han jag träffade på bussen. En sån hetis ;). Oh en sån sexig rumpa, sexig röst, aa satan så sexigt ;P.. Bussresan hem blev rena rånet.. 60 jävla spänn för att åka med den kassa busschaufförn som knappt visste var hållplatserna låg.. :S

Stina vännen.. Vi måste prata du och jag. Men den hårda kramen den fick du. Och jag fick min med. Den värmde <3.. Jag förstår att det är jobbigt.. Nee detta får vi ta och göra nått åt.

Träningsvärk sen första danslektionen igår.. Satan jag har till och med ont i magen fast jag knappt gjorde en enda sit ups ;). Gårdagens teaterlektion. var tyvärr värsta ångest fylld.. Men känns bra att det blir musikimprovisationer nu. Och jag och Amanda det blir bra de :D

Satan vad jag är beroende av smile gubbar nu för tiden har jag kommit på ;P. Jaa du ser..

Bilder från gårdagen då.. Hur fula bilder får man lyckas ta?!

Bijit bus
Det är Bijit och Lucy mot världen.. Det har vart så nu i 7 år lr så. Å det
kommer nog alltid att förbli så <3. Folk lämnar oss men aldrig har vi
lämnat varandra. Fast en del bråk har det blivit..

Johanna
Johanna flummar på Resecentrum i väntan på att Oscar ska komma
dit på hållplats 5.. Detta hände aldrig ;)

Lucy
Jag jag jag ;)..

<3
En sån söt bild. Av dom bästa i världen <3  Övergivna som vanligt..
Då var det verkligen vi två mot världen men vi levde för de ;)

Påsen
Påsen som följde med oss vart vi än var ;P.

Tilda Johanna
Matilda och Johanna är glada :D

Gustav?!
Gustav rolig.. Som aldrig förr. Och han hade nog kul han med.
fast vi skrattade inte med han direkt. Vi skrattade åt han. Va ska du
säga när vi förklarar varför allt var så kul. Fast det förstår du kanske?

Pojkar
Moroten, Mikael och Pekka.. ;). Förstod aldrig riktigt varför jag skulle
kalla han för moroten men. Det gjorde jag sen första telefonsamtalet.
trrevliga människor detta.. kanske man ser mer av.. Lr?!

Bästa bilden
Sexigaste kortet på hela kvällen.. Moroten (lr Magnus för han hade faktiskt
ett namn) Bijit o så jag <3

Kyss
One last good bye.. nee tyvärr. ;P. ne ni är söta ihop. Men ni kan ju gå mej
på nerverna ibland. Lr kanske mest den där Oscar. Fast jag älskar ju
er det vet ni <3

I'll be right here when your world starts to fall. Jaa det gör jag nog det har du rätt i.. Hjärtat gör ont då och då.. Och just nu gör det ont mest hela tiden.. Och att jag inte längre är den jag var. det gör nog allra mest ont. Även fast det känns helt okej för det är ju det jag vill :S

PussPuss

Livet kan förändras på ett ögonblick

Livet kan förändras på ett ögonblick. Det brukar jag säga och just nu känns det som det gjort det med. När jag inte krävde att förändras. Det var då jag förändrades. För visst ja känner att jag förändrats nu. Och jag vet inte riktigt om det är positivt eller negativt.... Jobbigt är det iaf. Nått så oerhört.

Känns som mitt liv håller på att rasa samman. Jag kan inte rå för mina känslor för folk. Kan inte rå för att jag just nu stör mej på nästan allt och alla. Jag kan inte rå för att jag tycker om dej. För det gör jag.. Och det tar så hårt. Det känner jag nu. Varför gör jag det för??  Jävla skit :S. Visst du är väll snäll. Men inte är du nån ängel direkt.

Nästan hela sommarn är bortglömmd. Det är dumt för ajg vet att den var bra.. Jag vill minnas ska försöka tänka på den i helgen o minnas allt. Från avslutningen till första dan..

Nee nu blir det matfestivalen. Hoppas att det kanske blir lite bilder. Vi får se. Ser för tillfället ut som ett troll eller nee värre än så. Ett fult troll iaf ;). Blir nog inte finare än så här idag ;P Ska bli mys och träffa lite folk med hoppas jag. Lovat Stina att krama henne hårt. Och det ska jag. Bara ja nu hittar dej :) <3

Kärlek vid sista ögonkastet </3 Någon som vet hur ont det gör?

PussPuss


Konsert :)

Så fick lägret sitt avslut som vanligt :) Och man får längtar efter nästa igen.. Om det nu blir något nästa för mej.. jag hoppas på det iaf (A).. Om de nu blir så måste Amanda med iaf. Även om hon slutar och alla andra <3 Blev ungefär inga bilder från konserten från min sida. men Amanda har nog ;P. Har några från idag iaf. Några innan :D



Beauty from pain
Kajsa och Axel och allt folk övar på Beauty from pain om det nu var
så låten hette.. Fint var det iaf. Mycket vackert :D
Söta <3
Nalle och Stina! Två vackra fjortisar ;)

Nalle o Nalle
Nalle och Nalle. Satan vad jag är skrämd lr?! ;) Nalle är
fin i håret förresten..

Övning
Lite mer folk på övningen av Beauty from pain.


Nu är jag trött och vill sova så det ska jag göra. Eller just det min dröm inatt var riktigt läskig. Gick och la mej riktigt tidigt så när jag vaknade nån gång mellan elva och tolv trodde jag det var morron. hade drömt att Rasmus och Andreas hade sovit hos mej så det var jag fast besluten om. men dom var ju borta :O. Kolla i vartenda rum på övervåningen och tänkte att dom kanske hade åkt hem innan jag insåg att just det det var bara en dröm :S.. Ibland är drömma läskiga. Iaf i mitt liv.

Dessutom. Matfestival imorrn. Bijit tycker jag skrivier för lite om henne så ska försöka komma ihåg kameran och vad vi gjorde imorrn på lördag så jag kan skriva om de ;) haha. Men jag älskar dej mest av alla det vet du :D Hur lite jag än skriver om dej! Mohahaha <3

PussPuss

(väntar ännu och tänker vänta länge till om jag måste)

Orka..

Måste skriva lite till.. Har för mycket saker i hjärnan....

Jag hatar att ljuga..
Jag kan inte ljuga..
Så du vet jag gör det för dej..

För... Jag önska jag kunde förklara med ord..

ANDREAS... ring lr nått.. :)

Nee men palla allt bråk lr?!.
Jag gör det inte längre iaf..

Jag behöver få höra lite fina ord från nån nu..

Kärlek är skit.......

Hård dag i skolan..

Jag klappade en kossa idag
Den var jävligt snäll

Jag och maria vi gick ju fram
Men kossan såg ut som en jävla damm
Han backade av men vi kom fram
Han var så snäll
Jag fick hans hotmail till och med
Han sa han skulle ute på msn
Ikväll nån gång och chatta lite skit

Vi chatta med Pär Nuder idag förresten
Det var jävligt roligt
Visste ni om att socialdemokraterna
Bara har fått 60% minus
Ingen tror på deras vallöften
Vi röstade fram med våra höfter

Och alla sitter och kolla när vi sjunger
Nu är jag
Fy faan vad trött jag är
Stäng av den där apparaten nu eller

M- Du kan ju faan bli ngåot
A- Lätt att du ska gå mop
R- A jag ska gå mop men

Hmm idag var verkligen en riktig skoldag.. Mycket mycket jobbigt.. nee men jag klarade den med. Men jag längtade mest hem till datorn o musiken o sånt :D.. o nu har jag den.. men men. Kommit igång så smått med spökvandringen.. Får se hur detta kommer gå. Måste ju gå bra så. Är med i Kostym gruppen och det kan ju bli intressant ;P. Väntar på ett manus med spänning.

Så har man vart på musikskolan.. Bestämt tid o så.. Verkar bli till att skaffa en egen tvärflöjt och va kreativ.. ;P. Hmm får väl ta Carro och Mia som privat lärare.. Konsert imorrn shiiit jag längtar faktiskt. Lr ja för att man får träffa folk.. Får försöka ta lite skit kort o lägga in :D.. Ska bli kul.. Men Andreas kom på att han sluta visst sent imorrn men ändå jag kom på att jag också gör de ;).. 

PussPuss



People don't know about the things I say and do
They don't understand about the shit that I've been through

Rasmus improvisation :D

Hmm nu tänker jag försöka skriva ner lite av Rasmus fina låtar som han skapat ;P... Minnen för livet <3

R- Vi kör ditt gitarrsolo i mitten sen Andreas..
A (Db) - Det gör vi det går också bra :D


9 8 7 10... 5 2 3

Det började med att axel ringde upp
Vi börja med amanda och vi frågade om alla ska med ut på ett läger
Vi bestämde oss för att ta ett tält det var ju så bra
alla tog med sig tält ...........

Sen kom vi ut i skogen
vi tog alla till en plats
där vi såg en vatten snok
och alla blev så rädda och typ sprang in i buskarna och......

Sedan stack vi tillbaka
alla käka korv och godis
M - Oh fy faan
och amandas godis tog så slut (dog tillslut??)
Sen blev det ett jävla tjut :S
För gissa vad som hände nån jävla klant
tappade godiset och någon slant 
....................

M- och det var inte jag
 

Nee nu tar jag en paus ;P. detta är jobbigt.

Hon sa till oss att hon inte gilla dessa spindlar
så andreas fick göra en väldigt modig insatts
Han tog ut alla spindlarna
slängde ut dom på gatan lr nja skogen kanske
och carro fick en på tröjan
E - Carro??
Hon blev så....
Sa jag Carro förresten jag menade Mia fick en på tröjan
Hon blev så jävla rädd
Som tur va har vi Andreas.........................

"ett jäävligt bra stick kommer här"



En banan en banan EN BANAN..

Tunnelbana :O..

Döda
Jag och Rasmus.. Drogade och helt slut ;) haha.. Riktigt heta bilder du
skickade till mej då Amanda.. Nee glömmer aldrig detta..
Improvisationer och allt..


(Då var vi där och sjöng om vårat läger)....
Jaa men nu är vi rätt splittrade i skolan o kämpar :(

Nee rasmus du får rätta mej om jag skrivit fel nu.. Om du kommer ihåg texten bättre själv ;)..

R- Nu kommer Elvira
Vill du sjunga Elvira lr?!
E- Neeeeeee (vad tror du Rasmus ;)

Alla tjejer i världen
han är en PIMP en PIMP en PIMP en PIMP (Gustaf alltså såklart)


Buhuuu det var så mycket bättre med er än nu i skolan :S

PussPuss


Bijit <3

Bijit vill att jag ska skriva om henne så jag får göra det :D Men hon vet inte  vad jag ska skriva om henne.. Det var ju bra då ;)..

Idag har vi varit första dagen i skolan.. Det var såå kul.. Lr inte men man får överleva och tänka på allt skoj som hänt i sommar.

Bijit är fin..! Hon är världens snällaste bästaste bästaste vän <3.. (det ville hon att jag skulle skriva) Fast det är hon så därför jag skrev de.. lr nått ;P

Så nu har jag inget mer att berätta tror jag.. hmm

Bijit och Lucy <3
Sexiga brudar på väg för att bada mitt i natten ;)

Kotte land
Kotteland en historia av Bijit bus!!

PussPuss



Livet en dag innan skolan

Så nu får det bli lite funderingar med. Så här en dag innan skolan börjar. Okej jag börjar på tissda men det blir ändå en start imorrn med nya ettor och sånt.. Orka?! Nej jag har faktiskt ingen ork till det..

Efter två veckor med hur lite sömn som helst så känns det inte som om jag går och drömmer om skolan direkt. Nee suget som jag ville ha det finns inte. Kommer kanske aldrig finnas igen?


Jag trodde att jag hade löst allt nu. Nu skulle jag äntligen bli lycklig igen. Men det blev inte så. Det blev tvärtom.. Allting jag sa blev helt tvärtom.. Inget stämmer.

På ett ögonblick kan allting förändras. Det vet jag nu. Och jag lärde mej det verkligen när jag jobbade med. Okej mitt liv är inte över och det är inte förstört.. alla hål som skapas kan jag nog laga igen.. Om jag har tur iaf..

Men du jag vill bara skrika till dej. För jag började tycka om dej. Mer än så var de kanske inte. Men det känns så så jag vet inte. O det är inte mitt fel.. Faan också. Jag bara ångrar bara vad jag sa. Önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och verkligen säga som jag tyckte. Men det kändes såå fel. Kanske skulle det inte spelat nån roll.. men men. Jag ville va med dej.  och det vill jag än. Du kanske vet de?! Vänner.. livet ut..

Och för att skriva om nån annan så ångrar jag inte längre att jag lät honom gå. Vad tog det mej?! Nästan ett år.. Men nu är jag verkligen vidare. Verkligen.. även om jag sagt det till mina vänner om och om igen. Till killar om och om igen. Men nu är jag säker. Förlåt för all förvirring. Lessen att behöva säga de då men nu finns där en ny förvirring

Jag kan fundera hur längesom helst. mina tankar försvinner aldrig. O har jag inte ett problem då skaffar jag mej ett... Stina jag behöver dej nu min vän. O du behöver mej (A).. Vi får ses snart :D Denna veckan?! bara du och jag och ta igen allt det vi missade säga varandra..

Ingen av oss förstår nog vad som händer?!

Lyssnar och njuter av:
Oasis - Wonderwall
Kid Rock - Only God knows why
Amiel - Another fucking lovesong
Joan Osboarne/Jewel - What if God was one of us

PussPuss

After bandcamp

Så blev det också ett after bandcamp med mina überballa msuiklägervänner ;).. Nästan hela gänget blev vi iaf.. Amanda Rasmus Nalle Stina Mia Andreas Gustaf Jag Axel och Carolina. fast Axel och Carolina var tråkiga och sov inte över ;).. Nee men dom hade sina skäl men det var lite trist. Kolla in så fina bilderna det lyckades bli ;)


Stina
Underbara Stina. Vi fick inte så lång pratstund det här året.. Satan att dom
skulle komma och förstöra. Jag gillar pratstunderna med dej ;)

Mia o jag
Mia och jag.. Vad var det vi va... Kusiner?!

Moln, vatten eller himmel?
Så jäkla ball ;). Okej nu kanske man ser att det är taget i vattnet men i
kameran såg det faktiskt ut som himmlen

hög
Litet gäng. Andreas Amanda Axel och Rasmus vid det undebara stället
vi var på.. Där man trodde att det alltid regnade.

Tält
Tält :D Värt att sätta upp Gustafs cepe tält?!

hmm
Rasmus tror han är übercool.. Lr vad va det du va?!

Happy
vet inte hur människan lyckas men lycklig det är hon nästan jämt iaf :D

Dom springer :O
Carolina Rasmus Mia och Axel springer.. Fort för fort.. Orka?!

"rasmus" stup
Rasmus stup.. Så fint så. Hade inte gjort nått om Rasmus trillat ner
bara inte kameran åkte med ;)

Plaska oss över :D
Rasmus och Amanda efter att några av oss hade vart ute på en
promenad.. Plaskade oss över den djupa bäcken.

Sjung
Andreas Nalle och Gustaf sjunger och spelar! Det är så det
ska va.. Wonderwall och sånt!

korvgrillning
Jag vet inte hur man kan misslyckas tända en engångsgrill men det gjorde
vi. Korvgrillning blev det iaf efter att Axel hade fått hämta tändvätska!

Nån klantig hällde ut godiset
Någon råkade hällta ut typ allt godis.. Nämner inga namn men skorna
ser bekanta ut och Hon är kusin med mej och tvilling med Stina..
Lr hur va det?!

de blev liite kallt
Det blev kallt sen på kvällen.. Nalle Mia och Carro

Så o det var de ;)

Bilder från Musiklägret :D

Gillar skarpt
Rasmus och jag.. Gillar skarpt detta scary kort ;)

Var bara tvungen
Haha två perfekta flumm på ett perfekt kort..

Tuffing
Min Nalle spelar på Andreas elgitarr

konstigt
Så lagom konstigt som allt annat

Amir
Amir! En kåt Amerikan

Nice
Nallen Jag Mia och Carro. Fina?!

En sko av varje
Sånt som Nallen och jag gör.. Byter så vi har en sko av varje :D

Dom tror dom är nått ;)
Mina heta vänner "kollar in" fotbollsbrännbollen


Söta
Stina Nallen och Jag

Tvärflöjtsproffs
Jag kan jag kan jag kan.... Nästan

Massa folk
Rasmus Carro Nallen Jag Mikael Emma Kajsa o Amanda :D

Mina Carros och jag
Carro Nallen och jag.. Lagom drogade?

Amanda och Amandas lägergitarr
Vad vore ett läger utan Amanda och hennes lägergitarr?!

Så vad brukar man säga nu då? Bättre sent än aldrig.. Lr såå lång tid har det inte gått. och jag är såå seg i hövet för att fatta sånt här.. Nästan stolt nu :D. Men nu har vi ju även hunnit ha After bandcamp men mer om de kommer en annan dag :D..

PussPuss

Såå mycket läger

Såå mycket läger
Rasmus Carolina Mia Jag Carro och Stina..o halva Gustav som mosar Carro med en sopborste :D

Ska se om jag lyckas lägga in den här bilden då.. Men palla lägga in fler. nee nu ska jag duscha o packa o sånt o sen får jag träffa er igen :D.. Det här är iaf den bästa läger bilden. Mer läger än så kan det inte bli!!

PussPuss

Musikläger Visingsö <3

Ja lägret var kort mina vänner.. Men som tur är Axel och Rasmus smaratare än smartast så imorrn ses vi igen.. <3. Det är knep men jag saknar er redan. Natten var jobbig. lr de få minuterna innan man somnade. Så jag ser verkligen fram emot morrondagen..

Saker jag kommer minnas:

* När jag och Rasmus skulle skrämma Carro och råååka ta fel fönster.. O en kåt gubbe svarade ;P
* All allsång speciellt den sista i bussen när alla i hela bussen var med
* Små saker som tandpetare tuggumi och gravstenar
* Varvet runt kyrkan med Rasmus som blev hmm fem meter sen var jag för rädd
* Besöket vid vättern :D
* Dagarna Kvällarna Nätterna äsch det går inte skriva allt. Jag kommer minnas det mesta och saknar redan varje minut

Det har varit det bästa musiklägret nånsin om ni inte har fått hört detta..
Skippar bilder så länge för det blir för knep för mej.. haha.


Nej jag är inte gay bara med dej är det helt okej ;)

Du vi har ett problem........

Förresten jag är ny klippt.

PussPuss




If God had a name what would it be?
And would you call it to his face?
If you were faced with him in all his glory
what would you ask if you had just one question?

Yeah, Yeah, God is great
Yeah, Yeah, God is good
Yeah Yeah yeah yeah yeah

What if God was one of us?
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home

If God had a face
What would it look like?
And would you want to see
If seeing meant that you would have to believe
In things like heaven and Jesus and the saints
and all the Prophets

Yeah Yeah God is great
Yeah Yeah God is good
Yeah Yeah yeah yeah yeah

What if God was one of us?
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home
trying to make his way home
Back up to Heaven all alone
Nobody callin' on the phone
cept for the Pope maybe in Rome

Yeah Yeah God is great
Yeah Yeah God is good
Yeah Yeah yeah yeah yeah

What if God was one of us?
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home
Just trying to make his way home
Like a holly Rolling Stone
Back up to Heaven all alone
Just trying to make his way home
Nobody callin' on the phone
'cept for the Pope maybe in Rom

Vackraste låten just nu! <3