Huvudvärk

Har egentligen inget vettigt att skriva men det känns konstigt att inte visa livstecken för lever det gör jag. Ska allt försöka höra av mej i sommar även om jag har fullt upp. Huvudvärk börjar jag få efter en dag med introduktion och en tid framför datorn. Om det nu skulle intressera någon. Ne det blir Kalmar på onsdag eller torsdag så ni vet vart jag befinner mej iaf. Får räcka så. Nu till min kära TV.

Please come back home

Anser att skolan är slut

Jo visst jag har redan gått på sommarlov om jag inte tidigare skrivit detta. Lever mitt liv som om det inte finns något som heter skola.. och det även när jag är där. Idag befan jag mej på någon så kallad Linné dag med min extremt stora klass på 8 personer ;). Äsch vi klara oss bra ändå.
 
Funderar på vad som har vart värt och inte i skolan detta år. Hyfsade betyg verkar det bli tillslut. Måste säga att jag är chockad. Okej kanske inte i matte men jag får ta det nästa år... Då är jag nog mycket duktigare på matte. Störst nytta i mitt liv har nog ändå psykologin vart. Känns som den kommer va de resten av min tid här på jorden också. Jag förstår varför jag är konstig ibland. Även om ingen annan gör det :D.

Imorgon är det en vanlig dag och på torsdag får vi reda på produktionen skulle jag tro och på kvällen ska jag besöka mitt framtida jobb (sommarjobb). Sen slutar jag :). Sist av alla?

Nee mina fingrar vill inte skriva något vettigt. Det får va.
 

9 juni

Idag är det den 10 juni och det är varmt. Jag och Pekka var på Näs ett par timmar och svalkade av oss. Eller det var nog mer jag som svalka av oss och Pekka halvt frös ihjäl. Förstår mej inte på honom. Igår klagade han på värmen och i dag på kylan i vattnet som faktiskt inte var särskilt kallt. Igår befann jag och pekka oss i Trollhättan föresten. Bara kände för att åka någonstans och dit blev det. Gjorde inte såå mycket men såg massa tecken om vårt förhållande, svettades, åt och promenerade en massa. Nio månader <3

Helgen har vart förvånansvärt bra :). Om man frågar mej iaf. Och jag njuter extremt av denna värmen iår! Älskar att slippa bylta på mej en massa kläder och inte frysa ihjäl när man går till skolan på morgonen. Och när det hemska vädret är borta (Vill säga molningt och ca 15gradet) så är jag ett mycket positivare jag :D

9 juni - en månad sen du försvann.. Inser att det lättar men det försvinner aldrig helt.

Säkert!

Är bra.. Mycket faktiskt. Men nu hackar en låt här det gör mig ledsen faktiskt. Fast det är nog bara nått knäppt med datorn för alla låtar verkar hacka

Hej du, det var ett tag sen 600 dagar men vem räknar precis?

Det är vär inte såå konstigt att man saknar det förflutna ibland. Att man saknar en del personer och en del grejer. Vissa speciella. Nee det är det inte.  Minnen ååh jag älskar du för det mesta. Tänker mest på gammla sommarlov och gamla vänner just nu. Men varför inte Flarken och musiklägret förra året. Underbara vänner som man fick då. Lr iaf starkare relation till. Och varför inte tänka på första åren när jag träffade min underbara vän Ellen som jag spenderat denna nationaldag med :D. Hon är en bra vän hon.

Tänk på minnena. Tänk på framtiden. Det ser verkligen VERKLIGEN ut som att det kommer bli en bra sommar. Hm fast det kan man ju aldrig veta så det är tryggare med minnena. Peace and love yeeah.

Längtar så till festivalen får nog allt börja planera vad jag ska se i detalj. Tänk att det var ett år sen...
Säääker på att du inte ska med älskling? ;)

Kärlek <3