Gott Nytt År!

Skriver just nu för att meddela att en Sälenresa väntar för mig, Pekka, Louise och Oscar. Känns mest jobbigt just nu. Har inte varit på tipp topp den senaste tiden men kommer nog att bli skönt att komma iväg lite. Är tillbaka nästa söndag igen för er som är intresserade av att veta det!

Gott Nytt År på er som jag inte träffar innan 2008! Jag hoppas verkligen på ett bättre år än 2007. Inget lyckat år precis. Visst var vissa tillfällen helt underbara. Ett helt år tillsammans med Pekka är inget jag ångrar. Men det har gjort så ont i mitt hjärta det här året. Jag saknar er, tänker på er mer än ofta. Så nu till det nya. Det har gått fruktansvärt fort men det är dags. Och det blir ett utbyte med Spanien att se fram emot, London och Student men även hårda studdagar och en vilsen framtid. Det måste bli bättre!

I say baby your not Lost!

Ha det bra så hörs vi 2008! :)

Arn!

Igår var det en hel dag i Skövde med Pekka. Shopping, en liten bit mat och bio ;). Arn! Filmen som är fullsatt dag efter dag. I alla fall här nere i trakterna. Visst, den var bra. Kanske inte världens mest spännande film men den var välgjord och verklighetstrogen. Värd att se så mycket kan jag säga! Sen var vi hemma hos Pekka resten av kvällen och natten och morgonen och sen åkte jag hem. Nu är jag hemma, har ont är trött och lagom irriterad.

Nu måste jag handla. Verkar inte vara någon annan  som har en tanke på det.


På söndag åker vi till Sälen.

Juldagen / Annandagen

Juldagen gick ut på att jag sov alldeles förlänge för att sedan bege mej ut till stadt med Amanda :). Där mingla vi omkring, dansade och sånt. Det var väl trevligt. Det hela slutade med att jag gick och lade mej försent igen förstås.

Annandagen gick ut på att jag sov alldeles förlänge ;) för att sedan få gäster. Så det blev ett julbord till idag. Min kusin och Bosse som var här! Blivit lite av en tradition nu och ni vet alla att jag gillar traditioner. Det är nog allt som har hänt idag. Nu kollar jag på bakom Arn eller vad den heter. Kan ju behövas eftersom jag och Pekka ska gå och se den imorgon. Jag tycker det är mest spännande att se Skara bilder. Konstigt va ;).

Så imorgon blir det shopping i Skövde, bio och sova hos Pekken :) <3

Den enda som inte fuska på proven, då lär man sig inte nått. Jag var nog värt allt stryk som jag har fått.  / Säkert!
Det är bra musik!

Julafton

Igår var det Julafton och inte ens när jag åkte hem trodde jag på det. Julen är någonting för barnen skulle jag tro. När man blir större går livet mycket fortare och man måste kämpa och städa och skit vilken dag det än är ;). Usch vad jag känner mig gammal ibland men det är inget jag vill vara. När vi gick från min faster till min kusin för att fika så sa min bror det känns som att vi precis gick här. (Det var ett år sen) Men han har rätt året har gått extremt fort även om vissa dagar har varit sega och jobbiga. Det kan inte vara 2008 om en vecka. Jag är inte redo för det.

Hur som helst så var Julafton bra trots min tro på att det inte var den dagen. Tidaholm först med mat, prat, tv, julklappar,  promenad, fika och så lite mer prat. När vi kom hem blev det lite filmtittande innan vi begav oss till kyrkan. Den var full redan när vi kom runt halv elva, men ändå lyckades vi hamna långt fram precis som förra julen. När man vi kom hem igen hittade pappa Sprängaren på tv1000. Den var vi tvugna att se (ja det är ju bara just nu vi har 150 kanaler så man får ta tillfället i akt). Slutade med att jag gick och lade mig halv fyra när filmen var slut ;).

God fortsättning på er, nu blir det lutfisk :D

Julafton, nästa.

Om mindre än en timma är det dagen alla barnen väntar på. Julafton. Själv har jag aldrig känt så lite julkänsla som i år. Mindre och mindre för varje år. Jag har helt enkelt inte tid längre. Kanske inte unnar mej den tiden, vad vet jag. Det blir det vanliga den här julen. Av de få traditioner som är kvar då. Tidaholm here i come..

Men nu fortsätta skriva ivåran spansk/svensk/engelska konversation. :) Det är kul.

Feliz Navidad - God Jul!!

Grattis!

Idag skulle min Mormor fyllt 84 år. Grattis Mormor. Vi saknar dej, varenda eviga dag! Den 15:e var det sex år sen min morfar dog och den 16:e skulle min moster fyllt 56 och då fyllde även min morbror år. Det är många hemska saker som händer hos familjen Jahnstedt under december, men man går vidare och traditionerna ändras. Det är därför jag inte alltid skänker er en tanke under de här dagarna. Jag kommer ändå aldrig glömma er. Jag skulle hemskt gärna ha alla våra gammla traditioner tillbaka.

Tomten jag vill ha en riktig jul en som jag hade när jag var liten.



Hittade en rolig text som jag ska slänga nu :). Från en engelskaöversättning.

Jag gick upp klockan tio på morgonen, en halvtimme efter att jag hade gått och lagt mig, åt en bit gift, arbetade 29 timmar om dagen vid kvarnen och betalade chefen för att få arbeta där, när jag kom hem varje natt brukade pappa döda oss och sjungandes dansa på våra gravar.

Det är över nu!

Det har inte blivit så mycket skrivande den sista tiden. Har helt enkelt inte haft någon ork. Men oj vad mycket som har hänt!!! Om pjäsen då först. Jag sa att det skulle bli en succe, det blev det. I skuggan av Broadway var bäst :). Veckan rullade på fort men en del misstag och underbara minnen. Premiären gick nästan för bra och helt plötsligt var det dags för avslutningsfesten och riva scenen. Vi har fått en massa fina saker av alla möjliga människor. Och speciellt fin var nog affischen med alla bilder på! Jag vet inte vad jag ska skriva om det mer. Det var fantastiskt roligt att vara skådespelare en vecka men allt det där andra va så otroligt jobbigt.

En sak till, jag ska till Spanien och idag fick jag reda på vem jag ska till men först kommer hon hit. Beatriz. Shit vad jag längtar. Och hon kan engelska. Jag kan andas ut.. Det enda som oroar mej är hennes två småsystrar. Jag är inte bra på småsyskon :P. Näe det ska bli kul! Allt det där!

I onsdags var det konsert i kyrkan och jag spela tvärflöjt. Det var fint. Tur att det inte var ett solo det handlade om bara. Jul, Jul strålande Jul... Nu är den här. Jag är otroligt stressad. Mina musiklärare fick i alla fall fina julklappar..

24.00 och Es3b slutar skolan.

Igår var en lång skoldag, sådär en 16 timmar skulle jag tro. Efter allt strul med vår klass så blev det att vi fick stanna skit länge igår istället. Fast det gick fantastiskt bra även om vi inte var redo för applådtacket förän halv tolv. Idag är det en befrielse att komma hem halv sex. Jag är i chock vet inte vad jag ska göra. Imorgon är det genrep och på fredag.. Aaah PREMIÄR. Snart är det över. Blir väl trist i sig men jag lovar jag kommer inte sakna dom där helevtes dörrarna...

Kom igen och boka nu då, det blir en succé ;)

Tack för att ni står ut med mej, Pekka, mamma, pappa och mina vänner. Stå ut ett tag till (till jullovet).

Tomteparad.

Tomteparaden igår var mycket trevlig och den resulterade i otroligt mycket reklam. idag är det även en skit fin bild i tidningen :D. Men nu,. Nu är jag trött och arg och allt det där. Trött på att komma hem från skolan tidigast nio varje kväll. Imorgon verkar det bli nån gång på natten. Jag önskar det var premiär :).

Förlåt mej men jag känner inte glädjen den där störningskänslan är väldigt stark just nu. Låt mej va, just idag ;)

Nej.

Jag orkar inte med mitt liv just idag. Varför har allt gått fel? Varför är du så???? Varför? Fans satan. Badet var ingen hit, inte heller dagen i skolan då jag lyckades göra allt fel ungefär. Inte heller kvällen. Låt mej klaga. Imorgon blir det tomteparad då vill jag må bra och vara glad. Jag som trodde jag var påväg uppåt ett tag. Nej nej. Åter Nej.

Everything is wrong today and I'm Lost.